Combikorting

Bij inschrijving van meerdere opleidingen profiteer je van een aantrekkelijke korting op de totale opleidingsprijs. Je schrijft je in één keer in voor het volledige opleidingspakket om profijt te hebben van deze interessante korting.

Schrijf je in bij meerdere opleidingen en profiteer van combikorting

Opleiding 1 Opleiding 2 Opleiding 3 Opleiding 4 Korting
Basis Mediation
Familie Mediation
€ 250 ex btw.
Basis Mediation
Scheidingsadviseur
€ 250 ex btw.
Basis Mediation
Scheidingscoach
€ 250 ex btw.
Scheidingsadviseur
Scheidingscoach
€ 250 ex btw.

Vragen over combikorting

Ja, dit klopt inderdaad. Je schrijft je in één keer in voor het volledige opleidingspakket om profijt te hebben van deze interessante korting. Je schrijft je bijvoorbeeld in voor de Basis Mediation en voor de Familie Mediation Opleiding. Dit zijn twee inschrijfformulieren. Het voordeel wordt op de factuur verrekend.

Ja, het is zeker mogelijk om in termijnen te betalen. De voorwaarde is dat het eerste gedeelte op lesdag 1 van de eerste opleiding is voldaan en de laatste termijn op de laatste lesdag van de laatste opleiding die je volgt. Wij zullen hiervoor met je in overleg gaan wat het meest prettige is.

Dit kan gebeuren. Gelukkig maken wij dit niet vaak mee. Maar dan zoeken we samen in overleg naar een goede passende oplossing.

De kosten voor toelating tot 1 of beide registers zijn voor eigen rekening. Je kunt hier meer informatie vinden over de kosten en het verschil tussen de beide registers.

Scroll naar boven
Scroll naar top
AMV Netwerk Event

De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

20 april 2023 -van 13:30 tot 18:00 uur

Deze middag staat volop in het teken van inspiratie, connecties, elkaar verder helpen én het samen smeden van de visie op optimale scheidingsbegeleiding in de huidige maatschappij. 
Met interessante sprekers én een uniek netwerk