Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Combi Training Kind en Scheiding

Als je als professional met kinderen en ouders werkt tijdens of na een (echt)scheiding is het een must om kennis van diverse zaken te hebben.

Trainers AMV Opleidingen

Kind en Scheiding

Veel mensen die een opleiding bij AMV volgen willen zich gaan specialiseren in scheidingsbegeleiding. Om bijvoorbeeld als professional/ coach te werken met kinderen en ouders.

Om kwalitatief goede scheidingsprofessionals te leveren, moet de inhoud van de trainingen aansluiten bij de behoefte en de vraag in de markt. Specialiseren is key! Mensen zijn op zoek naar een scheidingsprofessionals met verstand van zaken. 

Combinatie training kind en scheiding

Om gelijk een goede start te maken binnen jouw werk als kindercoach of als mediator/ scheidingsprofessional die met kinderen en ouders werkt, hebben we nu een totaalpakket met een aantal kwalitatief goede trainingen op het gebied van kind en scheiding. 

Totaalpakket A 

De volgende trainingen zitten in het totaalpakket:

Totaalpakket B

De volgende trainingen zitten in het totaalpakket:

Totaalpakket C

De volgende trainingen zitten in het totaalpakket:

Investering

De investering voor de training bedraagt € 1000 vrijgesteld van btw.

Investering is inclusief

  • Koffie, thee en een uitgebreid lunchbuffet 
  • Lesmateriaal

 

Voor wie

Deze training is geschikt voor iedereen die binnen zijn of haar werkzaamheden te maken heeft met de scheidingsproblematiek, deze nog beter vorm wil geven en op zoek is naar diverse effectieve werkvormen en methodieken. 

Wij leiden regelmatig (scheidings)professionals op die meer kennis willen over het begeleiden van kinderen tijdens én na een scheiding.

Advies nodig?

Heb je advies nodig ? Of heb je een andere vraag?
Neem gerust even contact met ons op.

Oprichters AMV-opleidingen
Scroll naar boven