Bezoek vrijblijvend onze open avond

20 April AMV Netwerk Event 
De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

 

 

Donderdag 20 april is het tijd voor hét AMV netwerk event met het thema:
De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

In de huidige maatschappij, met veranderende behoeften van scheidende partners en ouders én de noodzaak van maatwerk, is het tijd om als professionals de handen ineen te slaan. Optimale scheidingsbegeleiding lever je namelijk met elkaar. Dan is alles goed geregeld, worden mensen duurzaam begeleid én leveren we top kwaliteit. Zodat mensen vanuit zelfbeschikking de juiste keuzes kunnen maken, de relatie kunnen afhechten en een nieuwe toekomst vanuit rust tegemoet kunnen gaan.

Pre-launch Het Scheidingsplatform

Tijdens dit event komen er verschillende sprekers uit het werkveld aan het woord, ontmoet je vele nieuwe netwerkcontacten én vindt de pre lancering plaats van Het Scheidingsplatform. Heel graag komen we hiervoor samen met alle professionals die zich inzetten voor goede scheidingsbegeleiding.

Voor wie

Dit event is voor (startende) (familie)mediators, scheidingsadviseurs, advocaten, financieel/ hypotheek adviseurs, (kinder)coaches en procesbegeleiders binnen scheidingsbegeleiding. Zo komen we namelijk samen met de gehele keten.

Inspiratie, verbinding en netwerk

Deze middag staat volop in het teken van inspiratie, connecties, elkaar verder helpen én het samen smeden van de visie op optimale scheidingsbegeleiding in de huidige maatschappij. We zoomen zowel in op een stuk vakinhoud als ook op het benutten van elkaars netwerken en onderlinge samenwerking. Uiteraard lanceren we het platform met een uitgebreide borrel na afloop.

Beperkt plek

We willen een kleinschalig event organiseren zodat er voor iedereen tijd en gelegenheid is om met elkaar te praten.
Let op: er is slechts een beperkte beschikbaarheid van tickets. Als je te lang wacht, loop je het risico dat er niet genoeg tickets meer beschikbaar zijn. Het is daarom aan te raden om snel te handelen, aangezien de tickets snel uitverkocht kunnen zijn. Dit wil je zeker niet missen! 

Hier gaan we met elkaar van start als professioneel keten voor scheidingsbegeleiding.

Ben jij erbij?

Locatie
Van der Valk Dordrecht

PE-Punten
3 MfN, 3 ADR/ ICR

 

Na deze middag ga je vol inspiratie naar huis en  hebben we samen een toekomstvisie gesmeed én heb je veel nieuwe contacten opgedaan. 

Let op: er is slechts een beperkte beschikbaarheid van tickets. Als je te lang wacht, loop je het risico dat er niet genoeg tickets meer beschikbaar zijn. Het is daarom aan te raden om snel te handelen, aangezien de tickets snel uitverkocht kunnen zijn.

Programma

Tijd

Inloop:
Vanaf 13.00 uur ben je welkom voor koffie of thee en start de inloop. 
Start programma:
Om 13:30 uur gaan we inhoudelijk van start met het programma.
Netwerkborrel:

W
e ronden rond 16:45 uur af en hebben aansluitend tot 18:00 uur een netwerkborrel. 

We staan stil bij de huidige uitdagingen in de maatschappij rondom scheiding, zoals de nood in de woningmarkt en de veranderingen binnen financieel advies. Daarbij zoomen we ook in op het belang en de noodzaak van maatwerk en de behoefte aan één procesbegeleider in een keten.

Daarnaast staan wij voor duurzame begeleiding van gezinnen, voor de toekomst van kinderen van gescheiden ouders. Daarom laten wij ook jongeren vanuit Villa Pinedo aan het woord, om echt stil te staan bij de impact op de positie van het kind in scheiding en juist vast te stellen waar we als professional het verschil moeten maken.

De gehele middag zal in het teken staan van het gedachtegoed om als keten van professionals een scheiding duurzaam te begeleiden.

Panel
Zo zullen we vanuit diverse expertises en vakgebieden ook een panel samenstellen om het gehele proces bespreekbaar te maken.

Met het gehele aanwezige netwerk deze middag komen we zo samen tot het gehele proces én mogelijkheden voor keten samenwerking.

 • Fijne locatie bij van der Valk Dordrecht.
 • Gratis parkeerplek voor de deur.
 • Inspiratie rondom scheidingsbegeleiding.
 • Panel van scheidingsprofessionals. 
 • Ruimte voor interactie.
 • Ontmoeten van nieuwe netwerkcontacten voor eventuele samenwerking.
 • Lancering van Het Scheidingsplatform.
 • Netwerkborrel.
 • En meer…

Kortom, hier wil je bij zijn! Boek snel jouw ticket.

Sprekers

Bram Bakker Keynote

Bram Bakker (psychiater, publicist) wordt vaak gevraagd om te spreken en te schrijven over onderwerpen waar mensen niet graag over praten. Op dit evenement deelt Bram zijn expertise waarom scheiding vaak zo ingewikkeld is en wat er gebeurt met een gezin als ouders uit elkaar gaan.

Iris Gündel Dagvoorzitter

Preventie en duurzaam ouderschap na scheiding zijn de sleutels waar zij in gelooft en waar Iris zich al jarenlang voor inzet. Het is haar missie om de samenleving echt in beweging te krijgen rondom de positie van kinderen in scheiding.

Villa Pinedo

In gesprek met Villa Pinedo over de noodzaak voor gezinnen van de toekomst op goede begeleiding.


Erik Baijens en Marjon de Vroomen

Erik en Marjon zijn de grondleggers van Het Scheidingsplatform en nemen je mee in het gedachtegoed én de lancering van Het Scheidingsplatform.Tickets

Ticket

Reguliere prijs
95,00 Exclusief BTW
 • Ticket voor 1 persoon
 • Gratis parkeren
 • Digitale Goodiebag
 • Netwerkborrel

AMV ticket

Exclusief voor AMV (oud) cursisten
60,00 Exclusief BTW
 • Ticket voor 1 persoon
 • Gratis parkeren
 • Digitale Goodiebag
 • Netwerkborrel

Het vindt plaats bij Van Der Valk Dordrecht

file van der valk dordrecht jepeg | AMV-Opleidingen
Scroll naar boven
Scroll naar top