Keurmerk ICR-Register

Certificeringen worden lang niet altijd enthousiast benaderd. ‘Moeten we dat papiertje echt halen om te laten zien dat we het goed doen’, horen we soms wel eens. En ergens begrijpen we dat natuurlijk ook wel. Toch is het essentieel om je kwaliteit op kennis en vaardigheden te verhogen. Onze deelnemers zijn dan ook blij als ze het “papiertje”  hebben gehaald.

Keurmerk

Super trots zijn wij op het feit dat wij als opleider een keurmerk hebben behaald voor onze Zandkastelencoaches. Dat geeft toch net weer wat extra glans en het onderstreept de kwaliteit van onze opleiding tot Zandkastelencoach.

Als erkend Zandkastelencoach kan je nu worden geregistreerd in het international childcoach register (ICR). Als onafhankelijk, internationaal register met een erkend keurmerk, onderscheid je je en laat je met name jouw positie sterk zien als kindercoach.

Voor zandkastelencoaches is er binnen het ICR-Register een speciale subgroep. Een zandkastelencoach kan zich inschrijven als ICR childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

ICR-Register

Het ICR Coach Register certificeert wereldwijd ICR practitioners (coaches) en hun bedrijven en is 100% onafhankelijk.

ICR coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels, procedure vereisten en vallen onder klacht- en tuchtrecht of geschiloplossing, arbitrage. Het ICR Coach Register is ISO 9001:2015 gecertificeerd, onderdeel van de Global Network Group en staat onder supervisie van ICC Council.

Voordelen

  • Als ICR Childcoach val je onder de erkenning van de WKKGZ geschillen instantie.
  • Onafhankelijk en internationaal coaches register.
  • Zicht- en vindbaar voor meerdere registers.
  • Uitstekende zoekfuncties voor de consument.
  • Erkend keurmerk op jouw website en op jouw naam.

Mail of bel ons gerust voor de toelatingseisen én de voorwaarden om je te registeren als ICR Childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar top