Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Keurmerk ICR-Register

Certificeringen worden lang niet altijd enthousiast benaderd. ‘Moeten we dat papiertje echt halen om te laten zien dat we het goed doen’, horen we soms wel eens. En ergens begrijpen we dat natuurlijk ook wel. Toch is het essentieel om je kwaliteit op kennis en vaardigheden te verhogen. Onze deelnemers zijn dan ook blij als ze het “papiertje”  hebben gehaald.

Keurmerk

Super trots zijn wij op het feit dat wij als opleider een keurmerk hebben behaald voor onze Zandkastelencoaches. Dat geeft toch net weer wat extra glans en het onderstreept de kwaliteit van onze opleiding tot Zandkastelencoach.

Als erkend Zandkastelencoach kan je nu worden geregistreerd in het international childcoach register (ICR). Als onafhankelijk, internationaal register met een erkend keurmerk, onderscheid je je en laat je met name jouw positie sterk zien als kindercoach.

Voor zandkastelencoaches is er binnen het ICR-Register een speciale subgroep. Een zandkastelencoach kan zich inschrijven als ICR childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

ICR-Register

Het ICR Coach Register certificeert wereldwijd ICR practitioners (coaches) en hun bedrijven en is 100% onafhankelijk.

ICR coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels, procedure vereisten en vallen onder klacht- en tuchtrecht of geschiloplossing, arbitrage. Het ICR Coach Register is ISO 9001:2015 gecertificeerd, onderdeel van de Global Network Group en staat onder supervisie van ICC Council.

Voordelen

  • Als ICR Childcoach val je onder de erkenning van de WKKGZ geschillen instantie.
  • Onafhankelijk en internationaal coaches register.
  • Zicht- en vindbaar voor meerdere registers.
  • Uitstekende zoekfuncties voor de consument.
  • Erkend keurmerk op jouw website en op jouw naam.

Mail of bel ons gerust voor de toelatingseisen én de voorwaarden om je te registeren als ICR Childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

Meer berichten

Nieuwe Opleiding Register Scheidingsdeskundige

Gespecialiseerde aanpak in scheidingsbegeleiding: Waarom het essentieel Is De complexiteit van scheidingsprocessen vereist een veelzijdige benadering. Professionals die zich enkel focussen op één aspect, zoals mediation, coaching, of reguliere scheidingsbegeleiding, lopen het risico belangrijke elementen van het scheidingsproces te missen. Dit kan leiden tot een minder geïntegreerde ondersteuning voor mensen. De rol van scheidingsdeskundigeIn contrast,

Ga jij met de massa mee

Ga jij met de massa mee? Waarom Uniek Zijn als Scheidingsprofessional Essentieel is In de wereld van scheiding en bemiddeling lijkt het volgen van de massa soms de makkelijkste weg. Toch is het essentieel om als scheidingsprofessional je eigen unieke pad te volgen. Dit artikel belicht waarom een authentieke en innovatieve aanpak niet alleen van

Visualisatie voor Scheidingsprofessionals

Het begon allemaal met een droom, een gedachte die al lange tijd in mijn hoofd speelde. Ik wilde iets bijzonders creëren, een visualisatie speciaal voor scheidingsprofessionals. Maar waar begin je? Hoe wil je dat het klinkt? Wat wil je precies vertellen en waarom? Deze vragen hielden me bezig, tot op een dag…  De woorden uit

De kracht van Preventieve Mediation

De Kracht van Preventieve Mediation

Preventieve mediation biedt verschillende voordelen voor een relatie, zoals: Verbeterde communicatie:  Door middel van preventieve mediation kunnen mensen hun communicatieve vaardigheden verbeteren en leren hoe ze effectief met elkaar kunnen communiceren. Dit kan leiden tot een betere begrip en een verminderde kans op misverstanden en conflicten. Conflictbeheersing:  Preventieve mediation kan helpen bij het identificeren van

Scroll naar boven