Bezoek vrijblijvend onze open avond

Keurmerk ICR-Register

Certificeringen worden lang niet altijd enthousiast benaderd. ‘Moeten we dat papiertje echt halen om te laten zien dat we het goed doen’, horen we soms wel eens. En ergens begrijpen we dat natuurlijk ook wel. Toch is het essentieel om je kwaliteit op kennis en vaardigheden te verhogen. Onze deelnemers zijn dan ook blij als ze het “papiertje”  hebben gehaald.

Keurmerk

Super trots zijn wij op het feit dat wij als opleider een keurmerk hebben behaald voor onze Zandkastelencoaches. Dat geeft toch net weer wat extra glans en het onderstreept de kwaliteit van onze opleiding tot Zandkastelencoach.

Als erkend Zandkastelencoach kan je nu worden geregistreerd in het international childcoach register (ICR). Als onafhankelijk, internationaal register met een erkend keurmerk, onderscheid je je en laat je met name jouw positie sterk zien als kindercoach.

Voor zandkastelencoaches is er binnen het ICR-Register een speciale subgroep. Een zandkastelencoach kan zich inschrijven als ICR childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

ICR-Register

Het ICR Coach Register certificeert wereldwijd ICR practitioners (coaches) en hun bedrijven en is 100% onafhankelijk.

ICR coaches voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels, procedure vereisten en vallen onder klacht- en tuchtrecht of geschiloplossing, arbitrage. Het ICR Coach Register is ISO 9001:2015 gecertificeerd, onderdeel van de Global Network Group en staat onder supervisie van ICC Council.

Voordelen

  • Als ICR Childcoach val je onder de erkenning van de WKKGZ geschillen instantie.
  • Onafhankelijk en internationaal coaches register.
  • Zicht- en vindbaar voor meerdere registers.
  • Uitstekende zoekfuncties voor de consument.
  • Erkend keurmerk op jouw website en op jouw naam.

Mail of bel ons gerust voor de toelatingseisen én de voorwaarden om je te registeren als ICR Childcoach met de aantekening AMV Sandcastle Programma Coach.

Meer berichten

Visualisatie voor Scheidingsprofessionals

Het begon allemaal met een droom, een gedachte die al lange tijd in mijn hoofd speelde. Ik wilde iets bijzonders creëren, een visualisatie speciaal voor scheidingsprofessionals. Maar waar begin je? Hoe wil je dat het klinkt? Wat wil je precies vertellen en waarom? Deze vragen hielden me bezig, tot op een dag…  De woorden uit

De kracht van Preventieve Mediation

De Kracht van Preventieve Mediation

Preventieve mediation biedt verschillende voordelen voor een relatie, zoals: Verbeterde communicatie:  Door middel van preventieve mediation kunnen mensen hun communicatieve vaardigheden verbeteren en leren hoe ze effectief met elkaar kunnen communiceren. Dit kan leiden tot een betere begrip en een verminderde kans op misverstanden en conflicten. Conflictbeheersing:  Preventieve mediation kan helpen bij het identificeren van

Waarom zou je scheidingscoach worden

Maatwerk binnen scheidingsbegeleiding: waarom het cruciaal is voor een soepel proces

Wanneer mensen besluiten om te gaan scheiden, is dit vaak een emotioneel en stressvol proces. Het is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op alle aspecten van het leven van de betrokkenen, waaronder financiën, huisvesting, kinderen en sociale netwerken. Daarom is het belangrijk om tijdens het scheidingsproces professionele begeleiding te zoeken, en maatwerk is hierbij

Scheidingscoach

Motiverende Gesprekstechnieken

Stel je voor dat je iemand wilt helpen om een belangrijke verandering door te maken, maar je merkt dat de persoon vastzit in zijn of haar manier van denken en gedrag. Hoe krijg je deze persoon in beweging, zonder hem of haar af te stoten? Motiverende Gesprekstechnieken Hier komt de training in motiverende gesprekstechnieken om

Scroll naar boven
Scroll naar top