9 November Inspiratiedag Voor
De Kinderen Scheiden Mee Coaches

Als een gezin gaat scheiden, begeleiden de coaches mee!

Het is tijd voor een landelijke dag voor De Kinderen Scheiden Mee Coaches. Deze dag is voor de professionals die zichzelf in beweging willen zetten én houden. Op 9 november organiseren wij een Inspiratie en Opfrisdag, speciaal ontworpen voor alle erkende coaches van het innovatieve programma De Kinderen Scheiden Mee®. Een unieke gelegenheid om je een hele dag met gelijkgestemde ondernemers/ professionals te omringen.

Thema van de Dag
Het thema van de dag – “Als een gezin gaat scheiden, begeleiden de coaches mee!” – geeft de kracht en passie achter onze missie perfect weer. Je rol als coach is cruciaal en deze dag benadrukt de impact die je kunt hebben. We rollen met elkaar onze mouwen op en storten ons op een breed scala aan relevante onderwerpen om je vaardigheden te versterken en je coachingpraktijk te verbeteren.

Ben jij erbij?

Locatie
Meerkerk

Investering
€ 255,- excl. BTW

Na deze dag ga je volledig bepakt naar huis met veel verkregen inspiratie dankzij de sprekers, de gesprekken en tools vanuit De Kinderen Scheiden Mee®. Ook hebben we veel met elkaar gedeeld én heb je inspiratie en nieuwe contacten opgedaan. 

Programma en Sprekers

Up-to-date blijven: We behandelen de laatste updates en ontwikkelingen in ons veld. Zorg ervoor dat je bij blijft!

Ons gedachtegoed: We duiken dieper in de filosofie en de waarden achter ons programma, waardoor je beter uitgerust bent om je cliënten te begeleiden. We gaan dieper in op het aansluiten van de coaches. 

Positionering en netwerken: Leer de geheimen kennen van succesvolle positionering en ontdek hoe je effectief kunt netwerken.

Jouw diensten aanbieden: We bieden je hands-on tips over hoe je je diensten aantrekkelijker kunt maken voor je cliënten.

Nazorgtraject: We bespreken hoe je goede afspraken kunt maken voor nazorg, zodat jouw diensten niet stoppen bij de afronding van het coachingsproces.

Brainstorm nieuwe campagnes: Doe mee met onze brainstormsessie en help mee met het vormgeven van onze toekomstige campagnes. Jouw inbreng is waardevol! Ook gaan we met elkaar in gesprek over diverse onderwerpen.

Sprekers

Bereid je voor om geïnspireerd te worden door ervaren professionals in de branche: Marjon de Vroomen en Iris Gündel. Zij delen o.a. hun inzichten, ervaringen en beste tips met jou, en ze staan te popelen om je weer te ontmoeten.

En dat is nog maar het begin… er is nog veel meer te ontdekken op deze Inspiratie en Opfrisdag!

Mis het niet!

Mis deze dag niet om je netwerk uit te breiden en deel te zijn van deze community van like-minded professionals.

Tickets

Het vindt plaats op deze locatie in Meerkerk!

Regulier Ticket

255,- Exclusief BTW
  • Ticket voor 1 persoon
  • Gratis parkeren
  • Afsluitend Netwerkborrel
Scroll naar boven