Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#11 – Belang van Zichtbaar Zijn

In deze tijd zie ik veel ondernemers om mij heen en die ik begeleid dat de onzekerheid meer begint toe te slaan. De corona tijd brengt een soort verlamming met zich mee. Dat is de reden waarom ik deze podcast heb opgenomen. Want het is juist nog meer de uitdaging om zichtbaar te blijven.

Overwin onzekerheid en wordt zichtbaar

Marjon de Vroomen, ondernemer in hart en nieren én eigenaar van AMV-Opleidingen, vertelt in deze podcast openhartig over hoe zij aankijkt tegen zichtbaar zijn.

In deze tijd zie ik veel ondernemers om mij heen en die ik begeleid dat de onzekerheid meer begint toe te slaan. De corona tijd brengt een soort verlamming met zich mee. Dat is de reden waarom ik deze podcast heb opgenomen. Want het is juist in deze tijd nog meer de uitdaging om zichtbaar te blijven en te zijn.

Misschien herken ook jij de gedachten: wie zit er nu op mij te wachten? Wat moet ik vertellen? Allerlei belemmerende en overtuigingen kunnen je tegenhouden.

Het is zo zonde als onzichtbaarheid wordt veroorzaakt door onzekerheid. Aan de ene kant wil je het wel en aan de andere kant houdt een onzichtbare drempel je tegen.

Hoe ga je om met kritiek?

Marjon deelt haar inzichten én haar persoonlijke verhaal welke ervaring zij had op het podium. Een podcast vol inspiratie.

Scroll naar boven