Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#28 – Kies En Ga Ervoor

Wil jij kunnen bemiddelen in conflictsituaties? Zodat mensen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren? Dan is de Basis Mediation Opleiding beslist wat voor jou!

Interview met Karen Verhoef

Karen Verhoef, moeder, echtgenoot, scheidingsspecialist, ondernemer en trainer binnen AMV-Opleidingen. Natuurlijk wil ik met haar in gesprek over hoe zij gekomen is tot de dag van vandaag.

Werken in het bedrijf van je ouders

We hebben al een paar jaar een fijne samenwerking en dan ineens hoor je meer van haar prachtige maar vooral inspirerende verhaal. Karen vertelt over de keuzes die zij in haar leven heeft gemaakt. Hoe zij in het bedrijf van haar ouders is gaan werken na de middelbare school. Een logische stap die zij vanuit huis meekreeg.

Wereldreis en rechten studie

Na dit een aantal jaren te hebben gedaan voelde zij dat het tijd werd voor een volgende stap. Zij en haar man gaven hun werk op en gingen hun droom achterna. Een wereldreis volgde. Na een jaar te hebben gereisd zette zij terug in Nederland een bedrijf in secretariële werkzaamheden op. Hoe beviel het leven weer terug in Nederland en hoe is zij aan haar eerste klant gekomen?

Als klap op de vuurpijl besloot zij na een tijdje om een studie rechten te volgen. En daar viel ik een soort van stil in de podcast omdat het enige wat er door mijn hoofd ging was…..Hoe dan?

Karen had drie kinderen, een goedlopend bedrijf én ging ook nog eens vol focus starten met een studie rechten. Daar waar anderen op het strand lagen met een roman in de hand was zij bezig met haar studieboeken. Over commitment gesproken!

Bemiddeling

De kant van bemiddeling trok haar enorm aan dus de keuze om een mediation praktijk te starten werd gemaakt. Ook hier weet zij een succes van te maken. Naast haar goedlopende praktijk traint zij binnen AMV cursisten in het boeiende vak van mediation én scheidingbegeleiding. Een vak waar zij dagelijks mee bezig is.

De invloed van vroeger
Karen vertelt over hoe de invloed van haar vader een rol in haar leven speelde. De belemmeringen die zij daardoor ervaarde. Toch besloot zij steeds uit haar comfortzone te stappen. De focus op haar eigen doelen te zetten, steeds een stap verder. Dit is Karen ten voeten uit.

Een, in mijn ogen powervrouw, die zoveel keuzes heeft gemaakt en er volledig voor is gegaan om te komen daar waar zij nu is.

Luister naar deze inspirerende podcast en luister vooral tot het einde want daar geeft zij veel stof tot nadenken!

Scroll naar boven