Welke Opleiding met STAP-Budget wil jij doen?

Volg een AMV opleiding gesubsidieerd. Op deze pagina vind je het aanbod binnen AVM waar je een STAP-Budget op kunt aanvragen.
Ben je werkende of werkzoekende? Dan kun je het STAP-Budget van maximaal € 1.000,- aanvragen.
Met deze subsidie wil de overheid mensen helpen om zich (verder) te ontwikkelen tijdens hun loopbaan om zo een sterkere positie in te nemen op de arbeidsmarkt.

Christelijke begeleiding bij echtscheiding

Open Avond

Het volgen van een opleiding is een weloverwogen keuze. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, gewoon vanuit huis!

Meld je aan
Trainers AMV Opleidingen

STAP-Budget

Iedereen die werkt of werkt zoekt in Nederland komt in aanmerking voor het STAP-Budget. Of je nu oriënterend ondernemer bent, al een succesvol bedrijf hebt staan of wil omscholen in alle gevallen kun je gebruik maken van het STAP-Budget.

Meer informatie
Prediation AMV Opleidingen

Zakelijke Opleidingen

Onze zakelijke specialisaties en trainingen bieden wij aan in ons label: Prediation® Business Academy. Het aanbod in Prediation®, arbeidsmediation en trainingen voor zakelijke professionals vind je hier.

Meer informatie
Online PE Trainingen en Webinars

Combikorting bij inschrijving van meerdere opleidingen

Als je inschrijft voor meerdere opleidingen, profiteer je van een aantrekkelijke combikorting op de totale opleidingsprijs.

Meer informatie

Laatste kans

Onderstaande opleidingen en trainingen zullen binnenkort aflopen

Onze keurmerken en partners

Iedereen die werkt of werkt zoekt in Nederland komt in aanmerking voor de STAP-subsidie. Of je nu oriënterend ondernemer bent, al een succesvol bedrijf hebt staan of wil omscholen in alle gevallen kun je gebruik maken van de STAP-subsidie.

Opleiding volgen met STAP-Budget

Weet je dat er maar liefst € 1.000,- opleidingstegoed voor je klaarligt om te investeren in jouw kennis, vaardigheden en toekomst? Je hebt bij AMV een ruime keuze aan opleidingen die in aanmerking komen voor het STAP-budget. Zo kun je enkele opleidingen zelfs GRATIS volgen!

Een opleiding of training volgen betekent vaak een financiële investering

De overheid ondersteunt je hierin. Vanaf dit jaar kun je STAP-budget aanvragen: een subsidie van maximaal € 1.000 voor het volgen van een opleiding of training. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Dit STAP-budget is een tegemoetkoming van de overheid, bedoeld om je arbeidsmarktkansen te vergroten. Bij AMV kun je deze subsidie inzetten voor een opleiding.

Scroll naar boven
Scroll naar top