Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

AMV leidt scheidingsprofessionals op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.

“Dat maakt de wereld weer een stukje mooier!”

Onze kijk op leren

Onze opleidingen en trainingen zijn praktijkgericht.
Wij stellen het van kennis en vaardigheden in de dagelijkse werkpraktijk centraal.
Dit vormt het uitgangspunt voor onze visie op leren.

Blended learning passen we toe in de opleidingen voor een optimaal leerrendement.
Boeiende en inspirerende lesdagen in combinatie met een online leeromgeving.

Via de online leeromgeving oefen je in je eigen tijd met de lesstof en deel je kennis.
Tijdens de lessen ligt de nadruk vooral op de praktijk én het toepassen van kennis en vaardigheden.

In de online leeromgeving vindt je lesmateriaal als e-learning modules, video’s , documenten en presentaties.
Aan het einde van de basis mediation opleiding kun je ook een oefenexamen maken.
Je kunt hierin discussiëren met mede-cursisten en vragen stellen aan de trainers.

Erik Baijens

Erik Baijens is een bevlogen en ervaren trainer, MFP-financieel planner (hij is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, ICR-Coach, MfN registermediator/familiemediator, ADR registermediator Register Scheidingsadviseur en ADR-mentor. Naast het geven en ontwikkelen van diverse trainingen en opleidingen heeft hij de ambitie om het allerbeste uit cursisten te halen. Hij is als geen ander in staat om mensen op een inspirerende wijze in beweging te zetten.

Erik zijn motto is: “Doen.”

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen

Marjon de Vroomen is ondernemer in hart en nieren. Ondernemer en ondernemend zijn, is de rode draad in haar leven. Als trainer en ondernemerscoach mensen op een hoger niveau krijgen, te inspireren en inzicht te geven zodat ze het beste uit zichzelf én uit hun bedrijf halen is haar passie.
Marjon haar motto is: Blijf vooral jezelf.” 

AMV Opleidingen Iris Gundel

Iris Gündel

Iris is trainer, spreker en auteur van het boek “Schei eens uit“. Als ervaringsdeskundige merkte zij bij de scheiding van haar ouders en ook bij haar verdere werk rondom de scheidingsproblematiek dat de communicatie tussen ouders en kinderen van cruciaal belang is. Als jonge maar ervaren ondernemer is zij een inspirerende trainer. Als ADR mediator, onderhandelaar, ICR coach en met haar master in Change Management staat Iris voor preventie, overdracht en communicatie. Iris bouwt als geen ander bruggen tussen kwaliteit, kennis, praktijk en doen.

“Zonder ambitie geen groei, zonder groei geen ontwikkeling!”

Ons verhaal

AMV-Opleidingen is een kleinschalig en persoonlijk opleidingsinstituut, opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens.
Zij zijn de ondernemers, de inspirators en de visionairs van het opleidingsinstituut.

Ruim 13 jaar geleden zijn zij samen het ondernemers avontuur aangegaan en gestart met een eigen scheidingspraktijk met de visie ‘niet tegen maar mét elkaar’! 

“Wij wilden mensen beter informeren, adviseren en begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om zo de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken. 
Vooral voor kinderen!”  

Want als scheidingsbegeleider maak je het verschil voor alle betrokkenen bij een (echt)scheiding.

Vanuit hun eigen ervaring hebben zij ervaren hoe hoog de noodzaak is van deskundige scheidingsbegeleiding met aandacht voor kinderen.
Hun scheidingspraktijk is uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie.

Erik en Marjon hebben hun eigen methodieken en werkwijze ontwikkeld.
Wij geloven in ons concept en hebben alle expertise onder één dak, waarin je als professional kan krijgen wat je in huis wil en dient te hebben om je vak goed en deskundig te kunnen uitoefenen.

Binnen AMV leiden wij Mediators, Kindercoaches en Scheidingsprofessionals op om het beste uit zichzelf én hun ondernemerschap te halen zodat zij scheidingen deskundig kunnen begeleiden om zo rust, structuur en houvast te bieden voor alle betrokkenen.

Oprichters AMV-opleidingen

AMV doorleeft de visie “Alleen juridisch daar waar nodig.”

De waarden gewoon doen, eigenzinnig en ambitie staan centraal. In een open, informele en laagdrempelige sfeer bouwt AMV altijd aan haar eigen cultuur waarin iedereen eigen verantwoordelijkheid neemt, betrokken is bij het geheel en werkplezier wordt geborgd.

Als fundering leiden wij onze professionals op tot mediator waarna ze zich verder kunnen specialiseren in register scheidingsdeskundige of de register Relatie-/Scheidingscoach.

 

AMV Opleidingen Training Motiverende Gesprekstechnieken

Ambitie Maakt Verschil

Het is aan jouzélf om je eigen koers en ambitie te bepalen. Die ambitie is een must. Want dit is de basis voor je persoonlijke én zakelijke groei. Hetgeen je zo hard nodig hebt voor een concreet en haalbaar actieplan.

Een opleiding of training bij AMV staat garant voor een investering in jezelf en in jouw toekomst. Als je een opleiding of training met goed gevolg hebt doorlopen, ontvang je een erkend certificaat. Zo maken jouw ambities dus echt het verschil.

Scroll naar boven