AMV-Opleidingen

AMV Trainers

Als opleider hebben we een grote verbinding met de dagelijkse praktijk.
Dit vormt de basis voor onze inspirerende opleidingsdagen. 

Het team van AMV trainers

Als opleider hebben we een grote verbinding met de dagelijkse praktijk. Dit vormt de basis voor onze inspirerende opleidingsdagen. Door zelfstudie maak je de theorie eigen en in de lessen ligt de nadruk juist op het toepassen van de theorie én delen van ervaringen. Onze trainers spelen hier een belangrijke rol in. Zij zijn bevlogen vakspecialisten. Zij delen hun kennis en ervaring, lichten theorie toe met praktijkvoorbeelden en bovenal spreken zij de taal van de praktijk. In de opleiding ontmoet je ook collega-cursisten. Zo bouw je een netwerk op en leer je van elkaar. Zo tillen we samen het opleidingsniveau naar een hoger peil.

Maak kennis met onze trainers

Karen Verhoef

Karen is trainer en mediator en wist vanaf het eerste moment dat zij met mediation in aanraking kwam, dat het iets voor haar was. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor. Mediation is niet soft. Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen. In mediation is vaak veel meer mogelijk dan mensen denken. Er kan naar creatieve oplossingen worden gezocht en de mediator kan daarbij een handje helpen door mogelijkheden te benoemen. Karen neemt op inspirerende wijze de cursisten mee in dit boeiende vak.

Astrid Kaag AMV opleidingen

Astrid Kraag

Astrid was advocaat en is nu mediator, coach en trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich op samenwerkingskwesties. Bij haar aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, maar ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te laten veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als mensen weer in staat zijn om zelf keuzes te maken en eigen beslissingen te nemen, is een mediation voor haar al geslaagd. Als trainer neemt zij cursisten graag mee in de wondere wereld van arbeidsmediations.

Danielle-Kerkhof-AMV-Opleidingen

Danielle Kerkhof

Danielle is een bevlogen en praktijkgerichte trainer op het gebied van echtscheiding en de meldcode Kindermishandeling & Huiselijk Geweld voor professionals. Beide kunnen de ontwikkeling van kinderen/jongeren in de weg staan. Zij geeft professionals graag tools in handen om goed aan te kunnen sluiten bij de gezinnen door te weten welke rol en verantwoordelijkheid je kunt en soms moet nemen vanuit jouw professie.

“Ik ga uit van de mogelijkheden en de Eigen Wijsheid van kinderen én hun ouders.”

Marcia Stuit AMV-opleidingen

Marcia Stuit

Marcia is scheidingsspecialist, mediator, een zeer bevlogen trainer en het gezicht achter AMV-Support. Advies op maat geven tijdens scheidingsbegeleiding is haar uitgangspunt. Goede financiële, duidelijke en werkbare afspraken maken tijdens een scheidingsproces, geeft een stabiele basis voor het ouderschap na scheiding én daardoor onmisbaar.

“De weg naar je doel is net zo mooi als je doel bereiken.”

Mendi De Bruijn

Mendi de Bruijn

Mendi is gecertificeerd scheidingscoach en mediator. Het coachen van mensen bij het psychosociale stuk van hun scheiding is volgens haar net zo belangrijk als goede financiële en duidelijke afspraken op papier. Alleen zo kunnen mensen echt een nieuwe start maken en verder met hun leven.

Wanneer het ouders betreft betekent het dat zij na een scheiding levenslang aan elkaar verbonden blijven. Mendi begeleidt hen en geeft ze alle kennis, informatie en tools die ze nodig hebben om het ouderschap na scheiding zo goed mogelijk invulling te kunnen geven. Het kind belang staat daarbij voor haar centraal.

“Durf te kijken naar je eigen aandeel, dat is namelijk het enige waar je echt invloed op hebt.”

Anneloes van Deest

Anneloes van Deest

Anneloes is register scheidingsspecialist, mediator, scheidingscoach en trainer. Anneloes houdt van mensen en mensen in ontwikkeling vindt ze het allermooist.  

Als het om scheidingsbegeleiding gaat maakt Anneloes door haar authenticiteit en fijnzinnigheid het absolute verschil. Haar kennis van en passie voor dit vakgebied zet ze in als trainer vanuit de overtuiging dat het anders kan. Dat het anders moet. 

‘Goed scheiden, het kan écht’. Uiteraard ligt hiervoor een verantwoordelijk bij de mensen, echter we mogen onze rol als scheidingsprofessional niet onderschatten. Als dat bewustzijn er is dan kan je als scheidingsprofessional hét verschil maken. Vanuit die motivatie zet Anneloes zich in als trainer waarbij ze een bron van inspiratie is voor elke cursist. 

Scroll naar top