Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

ONS AMV TEAM

Vandaag leren, morgen in de praktijk.
Dat is ons motto.

Krijg grip op de theorie en de vaardigheden en pas het de volgende dag toe. Onze praktische opleidingsdagen zitten vol actie: je leert door te doen en te delen.

Bevlogenheid en expertise vind je bij onze trainers.
Zij staan garant voor kennis die plakt, met praktische voorbeelden die je direct herkent.

Ontmoet vakgenoten en breidt je netwerk uit.
In de opleiding ontmoet je collega-cursisten. 
Zo bouw je een netwerk op en leer je van elkaar.

Samen tillen we de kwaliteit in de scheidingsbranche naar een hoger niveau.

“Het geeft enorm veel voldoening om scheidingsprofessionals te begeleiden naar een goedlopende praktijk, waardoor zij het verschil kunnen maken in het leven van mensen tijdens en na een (echt)scheiding!” 

Marjon de Vroomen Oprichter en eigenaar

Karen Verhoef

Karen Verhoef

Karen is trainer, scheidingsdeskundige en mediator en wist vanaf het eerste moment dat zij met mediation in aanraking kwam, dat het iets voor haar was. Vaak wordt gedacht dat mediators van conflicten houden, maar het tegendeel is waar. Juist het begeleiden van mensen bij het vinden van een gezamenlijke oplossing voor hun probleem, daar doe je het voor. Mediation is niet soft. Het is mooi om te zien hoe mensen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zich inzetten om er samen uit te komen.

Danielle Kerkhof

Danielle is een bevlogen en praktijkgerichte trainer op het gebied van (echt)scheiding en de meldcode Kindermishandeling & Huiselijk Geweld voor professionals. Beide kunnen de ontwikkeling van kinderen/jongeren in de weg staan. Zij geeft professionals graag tools in handen om goed aan te kunnen sluiten bij de gezinnen door te weten welke rol en verantwoordelijkheid je kunt nemen vanuit jouw professie. “Ik ga uit van de mogelijkheden en de Eigen Wijsheid van kinderen én hun ouders.”

Merel Kerremans

Merel heeft een praktijk in Amersfoort voor ouders in scheiding en samengestelde gezinnen. Als cognitief behandelaar en schipbehandelaar begeleid zij ouders naar duurzaam ouderschap na scheiding en als kindercoach en stiefplancoach begeleid zij bij de opbouw van systemen na scheiding. Na aanleiding van haar ervaringen in haar praktijk en persoonlijke inzichten schreef zij samen met Corrie Haverkort (filosoof) het boek: mijnkleinkind jouwkleinkind over en voor stiefgrootouders van nu.

 

Marlijn Popelier

Als pedagoog, gezinsbegeleider en mediator, werkte Marlijn jarenlang in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Geconfronteerd met de complexiteit rondom samengestelde gezinnen en de gevolgen daarvan voor kinderen, ontwikkelde Marlijn samen met Corrie Haverkort (filosoof) en Aleide Hendrikse-Voogt (advocaat) het Stiefouderschapsplan, beschreven in hun boek: Hoe maak je een succes van je nieuwe gezin? Daarnaast is Marlijn eigenaar van twee kinderdagverblijven in Almere.

Astrid Kraag

Astrid Kraag

Astrid was advocaat en is nu mediator, coach en trainer. Bij haar aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, maar ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te laten veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden. Als trainer neemt helpt zij cursisten graag met prediation®.

Ilse Brommersma - workshop trainer

De invloed van systemische dynamieken binnen een familiesysteem is vaak groter dan kan je bevroeden. Als systemisch coach en famillieopsteller heeft Ilse Brommersma  diepgaande kennis van de systemische dynamiek binnen families en de verborgen invloeden daarvan, die ze graag met passie deelt tijdens haar workshop. Ze heeft het vermogen om de diepere systemische patronen die zich voordoen bij scheidingen, bloot te leggen. Vanuit het gedachtegoed van De Fontein is Ilse iedere dag bezig met systemisch werk.

mendi de bruijn

Mendi de Bruijn

Mendi is register relatie-/scheidingscoach. Het coachen van mensen bij het psychosociale stuk van hun scheiding is volgens haar net zo belangrijk als goede financiële en duidelijke afspraken op papier. Mendi begeleidt ouders en geeft ze alle kennis, informatie en tools die ze nodig hebben om het ouderschap na scheiding zo goed mogelijk invulling te kunnen geven. Het kind belang staat daarbij voor haar centraal. 

Toos van de Dongen

Toos is altijd gefascineerd geweest door communicatie tussen mensen. Ze verdiept zich graag in wetten en cijfers. Na haar HBO en opleiding tot Register Belastingadviseur startte ze in 2003 haar eigen advieskantoor.
Zij heeft veel ervaring op op het gebied van fiscaliteiten, budgettering, communicatie, onderhandelen en het omgaan met mensen met uiteenlopende belangen.

Marcia Stuit

Marcia is scheidingsadviseur, mediator, een zeer bevlogen trainer en het gezicht achter Scheidingssupport. Advies op maat geven tijdens scheidingsbegeleiding is haar uitgangspunt. Goede financiële, duidelijke en werkbare afspraken maken tijdens een scheidingsproces, geeft een stabiele basis voor het ouderschap na scheiding én daardoor onmisbaar. “De weg naar je doel is net zo mooi als je doel bereiken.”

Scroll naar boven