Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

Veelgestelde vragen

Uiteraard! Bel ons en leg ons je vraag voor. Wij helpen je graag op weg zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past.

Uiteraard! Je kan een optie nemen op een opleiding door je in te schrijven bij de optie knop op de opleidingspagina. Je optie blijft 3 weken geldig, mochten er in te tussentijd definitieve inschrijvingen binnenkomen waardoor het maximale aantal deelnemers wordt bereikt dan nemen wij contact met je op en heb je 24 uur de tijd om je inschrijving definitief te maken. 

De meeste lesdagen starten om 9:30 uur en eindigen om 16:30 uur.
Een aantal lesdagen zijn van 10:00 tot 16:00 uur.

AMV werkt met een kleine groepen van maximaal 12 cursisten. Dit doen wij bewust om op deze manier een hoog rendement te halen.

Afhankelijk van de opleiding kunnen tussen de lesdagen opdrachten worden meegegeven. De tijd van thuisstudie staat vermeld bij het programma van een opleiding. Dit wordt in de eerstvolgende lesdag besproken. Al onze opleidingen zijn goed te doen naast een fulltime baan.

Dit is mogelijk maar kan alleen in overleg met de trainer.
Voor een in te halen lesdag betaal je de arrangementskosten van 75 euro ex BTW per dag. 

Ja, je ontvangt een certificaat van de meerdaagse opleidingen en trainingen op basis van deelname, aanwezigheid en actieve bijdrage. Het certificaat wordt op de laatste lesdag uitgereikt.

Na ontvangst van je inschrijving krijg je een bevestigingsemail toegestuurd. Voorafgaand aan je opleiding of training ontvang je informatie via email met daarin de data en tijden van de opleiding of training.

De factuur wordt separaat verzonden en dient betaald te zijn vóór aanvang van de opleiding of training. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Als AMV-Opleidingen denken wij graag mee met onze cursisten. AMV is ook aangesloten bij het CRKBO. Meer informatie vind je hier.

Zo hebben wij besloten om onze cursisten de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een btw-vrijgestelde prijs. Voorheen was dit door extra kosten en administratie onhaalbaar. De btw-vrijstelling kan voor verschillende instanties én voor particulieren aantrekkelijker zijn, omdat zij geen btw kunnen terugvorderen.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn exclusief btw. Voor cursisten of organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, bestaat de mogelijkheid vrij van btw gefactureerd te krijgen. Deze prijzen staan apart vermeld op de website. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader als je geen btw kunt terugvorderen. Meer informatie vind je hier.

Hoe werkt de btw-vrijstelling precies?
Graag geven we je hier antwoord op met behulp van een voorbeeld.

1) Jouw organisatie/ onderneming kan wel btw terugvorderen.
In dat geval betaal je bij ons een cursusprijs van 1.000 euro + 21% BTW, maar dat kun je terugvorderen bij de overheid. Een btw-vrijgestelde factuur is niet interessant, omdat vanwege de kostendekkende btw vrijcorrectie van 10% je dan totaal 1.100 euro investeert ten opzichte van 1.000 euro. Kies in het formulier van jouw inschrijving dan: ik wil de factuur graag dan voor Factuur Privé. Dit is dan voordeliger.

2) Jouw organisatie/ onderneming kan geen btw terugvorderen.
Stel dat je zou kiezen voor een factuur met 21% BTW, dan betaal je bij een cursusprijs van 1.000 euro een totaalprijs van 1.210 euro.

Je kunt de btw van 210 euro dan niet terugvorderen. Nu bieden wij ook de keuze een factuur zonder btw aan te vragen. Door deze keuze te bieden, zijn wij als opleider genoodzaakt een kostendekkende correctie van 10% op de investeringsprijs in rekening te brengen. Zo betaal je bij een cursusprijs van 1.000 euro een totaalprijs van 1.100 euro. Kies in het formulier van jouw inschrijving dan: ik wil de factuur graag dan voor Factuur Privé. Dit is dan voordeliger.

BTW rekenvoorbeeld:
Factuur met btw
Prijs van de opleiding/training 1.000,-
21% btw 210,-
Totaal van de factuur 1.210
Nettoprijs als je btw kunt terugvragen is dan 1.000,-

Factuur zonder btw
Prijs van de opleiding/training 1.000,- 0% btw
10% btw-vrijcorrectie 100,-
Totaal van de factuur 1.100,-.
Nettoprijs als geen btw kunt terugvragen is dan 1.100,-.
Deze btw-vrijcorrectie wordt gevraagd om de kosten van onze kant voor de btw-keuze te dekken.

Ja, een overheerlijk lunchbuffet evenals koffie en thee en tussendoortjes zijn inbegrepen in de prijs.

Inbegrepen in de prijs is de reader en hand-outs (indien van toepassing).
Verplichte literatuur koop je zelf.
Alles wat je nodig hebt staat bij de betreffende opleiding. 

Betalen in termijnen
1. Gespreide betaling is uitsluitend mogelijk voor een opleiding van meer dan zes lesdagen.

2. Aan gespreide betaling van een opleiding zijn extra administratiekosten verbonden.
Er geldt een vaste opslag van €35,00 ex btw per factuur.

3. Indien is overeengekomen dat betaling in termijnen zal plaatsvinden, dient iedere termijnbetaling stipt voor de gestelde termijndatum te zijn ontvangen. 

Scroll naar boven