AMV-Opleidingen

AMV Podcast Ambitie Maakt Verschil

Dé podcast voor iedereen met talent in bemiddeling, communicatie, ondernemen en klaar is om dát verder te ontwikkelen. We gaan het hebben over keuzes maken, tegenslag, succes, ondernemen én groeiambitie. Want….Ambitie Maakt Verschil.

#35 – Scheidingsadviseur en Ondernemersbeslissing

Wat heeft een Scheidingsadviseur met onze ondernemersbeslissing te maken? Waarom wij als opleider niet achter familie mediation staan áls het gaat om een totale scheidingsbegeleiding van A tot Z.

Lees meer

#34 – Ambitie is (moeilijke) keuzes maken

Een bijzondere aflevering. Ik ga in gesprek met Matthijs Quaars. Matthijs is de editor van de AMV-podcasts. Hoe leuk is het om hem in de podcast te interviewen. We hebben het over hoe hij tot de dag van vandaag is gekomen. Welke stappen hij heeft gezet. Welke keuzes hij heeft gemaakt. Wat hij heeft moeten loslaten om te komen waar hij nu staat.

Lees meer

#33 – Scheidingscoach met een missie

Ere is een tekort aan deskundige en gekwalificeerde Scheidingscoaches. Ik ga in gesprek met Mendi de Bruijn.

Lees meer

#32 – Waar trek jij de handrem aan

In deze podcast gaan we het hebben over; leef jij met de handrem erop of leef jij voluit. Benut jij jouw eigen potentieel? Hoe zou jij leven als jij jouw handrem eraf haalt?

Lees meer

#31 – Zendmasten en Prullenbakken

In deze podcast hebben we het over sales. Stop met verkopen, stem af op je klant. Wees meer geïnteresseerd en minder interessant. We gaan het hebben over zendmasten en prullenbakken en wat dit met elkaar te maken heeft.

Lees meer

Mediation Opleidingen
en Trainingen

Scheidingsspecialisatie
Opleidingen en Trainingen

Ondernemerschap
en Mentoraat

Scroll naar top