AMV-Opleidingen

AMV Podcast Ambitie Maakt Verschil

Dé podcast voor iedereen met talent in bemiddeling, communicatie, ondernemen en klaar is om dát verder te ontwikkelen. We gaan het hebben over keuzes maken, tegenslag, succes, ondernemen én groeiambitie. Want….Ambitie Maakt Verschil.

#37 – Stel heldere en duidelijke vragen

In ons hoofd is het vaak duidelijk wat we bedoelen tot het moment dat we het moeten opschrijven of vertellen. Hoe vaak hoor je mensen dan niet zeggen; ja, maar zo bedoel ik het niet.

Lees meer

#36 – Succes is niet te koop

Succesvol ondernemen is een on-going proces en overnight succes bestaat niet. Wanneer je een korte termijn-instelling hebt, dan ga je het in deze wereld niet redden. Ondernemen is hard werken aan de juiste dingen.

Lees meer

#35 – Scheidingsadviseur en Ondernemersbeslissing

Wat heeft een Scheidingsadviseur met onze ondernemersbeslissing te maken? Waarom wij als opleider niet achter familie mediation staan áls het gaat om een totale scheidingsbegeleiding van A tot Z.

Lees meer

#34 – Ambitie is (moeilijke) keuzes maken

Een bijzondere aflevering. Ik ga in gesprek met Matthijs Quaars. Matthijs is de editor van de AMV-podcasts. Hoe leuk is het om hem in de podcast te interviewen. We hebben het over hoe hij tot de dag van vandaag is gekomen. Welke stappen hij heeft gezet. Welke keuzes hij heeft gemaakt. Wat hij heeft moeten loslaten om te komen waar hij nu staat.

Lees meer

#33 – Scheidingscoach met een missie

Ere is een tekort aan deskundige en gekwalificeerde Scheidingscoaches. Ik ga in gesprek met Mendi de Bruijn.

Lees meer

Mediation Opleidingen
en Trainingen

Scheidingsspecialisatie
Opleidingen en Trainingen

Ondernemerschap
en Mentoraat

Scroll naar top