Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

AMV Podcast Ambitie Maakt Verschil

Dé podcast voor iedereen met talent in bemiddeling, communicatie, ondernemen en klaar is om dát verder te ontwikkelen. We gaan het hebben over keuzes maken, tegenslag, succes, ondernemen én groeiambitie. Want….Ambitie Maakt Verschil.

#52 – Je Zielsmissie en het Ondernemerschap met Meta Herman de Groot

In deze aflevering is Meta Herman de Groot, de auteur achter het boek “Ik moet toch ook mijn klootzakje kwijt,” onze gast.
Een vrouw met een missie. Haar reis is meer dan fascinerend. Vanaf 2012 begon ze haar praktijk als psychosociaal therapeut en kindertherapeut, maar haar verhaal bevat zoveel meer lagen.

Lees meer

#51 – Gezonde Ambitie en Ondernemerschap in gesprek met Ilse Brommersma

In deze podcastaflevering gaat Marjon de Vroomen met Ilse Brommersma in gesprek over de kracht van het familiesysteem. Bespreken ze o.a. facetten van ondernemerschap, de kracht van ambitie en nog veel meer!
Ilse, een systemisch coach en opsteller onder de vlag van de Fontein van Els van Steijn, legt uit hoe de invloeden van onze familieachtergrond werkt waarop we bijvoorbeeld onze (zakelijke) ambities vormgeven en nastreven.

Lees meer

#50 – Durf Groots Te Dromen In Gesprek Met Geeta Ramlal

In deze podcast ga ik in gesprek met Geeta Ramlal. We hebben het over hoe groot zij droomt en waar zij vandaan komt.

Lees meer

#49 – Gescheiden Systemen In Gesprek met Merel Kerremans

In deze podcast ga ik in gesprek met Merel Kerremans van PosiStief. We bespreken haar bedrijf, missie en ambitie, en wat haar motiveert om zich in te zetten voor samengestelde gezinnen, om hen positieve ondersteuning te bieden bij het streven naar meer verbinding en ontspanning.

Lees meer

#48 – Terugblik op het Event & Pre-Launch van Het Scheidingsplatform

In deze podcast delen Erik en Marjon het boeiende verhaal achter de oprichting van Het Scheidingsplatform. Daarnaast geven ze je een exclusief kijkje achter de schermen van het recente Event De Keten van Scheidingsbegeleiding.

Lees meer

Mediation Opleidingen
en Trainingen

Scheidingsspecialisatie
Opleidingen en Trainingen

Ondernemerschap
en Mentoraat

Scroll naar boven