Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#53 – Opstaan na tegenslag

In deze aflevering van onze podcast hebben we een uitzonderlijk inspirerende gast, Cora. Als moeder van vier kinderen, waarvan ze zegt dat ze er drie heeft om voor te zorgen en vier om van te houden, deelt zij een levensverhaal dat rijk is aan ervaringen en emoties.

Leven vol uitdagingen
Cora’s leven is doordrenkt van uitdagingen, van de scheiding van haar ouders in haar jeugd tot de levensbedreigende ziekte van haar man en het tragische verlies van haar dochtertje Guusje, die onverwachts overleed op de derde dag in het kinderdagverblijf.

Veerkracht
Door de jaren heen heeft Cora keer op keer haar veerkracht moeten tonen.
Ze spreekt open en eerlijk over hoe ze met deze tegenslagen is omgegaan en hoe ze, ondanks alles, de kracht vond om verder te gaan.

Haar verhaal is een krachtig verhaal van het menselijk vermogen om door te zetten, zelfs wanneer het leven onvoorspelbaar en hard is.

Levensfilosofie
Cora’s levensfilosofie is even eenvoudig als ontroerend: “Het leven is vallen en opstaan… Het vallen heb je niet in de hand, maar het opstaan wel.”

Deze woorden vormen een rode draad door ons gesprek en biedt hoop en inspiratie voor iedereen die te maken heeft met persoonlijke uitdagingen.

Naast haar persoonlijke beproevingen komt ook haar zakelijke leven aan bod, hoewel dit verhaal pas in een volgende aflevering verder zal worden uitgediept.

In deze podcast delen we Cora’s indrukwekkende verhaal over tegenslag, de keuzes die ze heeft gemaakt, hoe ze is blijven groeien en het vertrouwen dat ze geleidelijk heeft herbouwd.

Uitnodiging om te luisteren
Luister naar deze diepgaande en inspirerende aflevering, waarin we ontdekken dat iedereen, ongeacht de omstandigheden, sterk genoeg kan zijn om door te gaan.

Scroll naar boven