Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#50 – Durf Groots Te Dromen In Gesprek Met Geeta Ramlal

Geeta, een alleenstaande moeder van twee, gescheiden en parttime werkend, merkte een verschuiving in haar leven. Terwijl de wereld van haar toenmalige partner vergrootte, verkleinde de hare. Haar kinderen hadden met de jaren minder zorg nodig, en Geeta werd geconfronteerd met een leegte. De vragen; wie was ze nu eigenlijk en wat wilde ze zelf nu echt begonnen steeds vaker door haar hoofd te spelen.

Ze woonde in een prachtig huis in een vinex-wijk, met twee auto’s voor de deur en kinderen die o.a. actief waren in hockey en voetbal. Maar wat betekende dit allemaal als er iets miste? En toen kwam het beslissende moment: ze besloot te scheiden en keek naar haar financiële situatie. Geeta besloot fulltime te gaan werken.

Zo begon haar reis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Geeta omarmde de kracht van manifestatie, het herhalen van krachtige mantra’s, en het bijhouden van een dankbaarheidsdagboek. Ze was vastbesloten om voor iets te gaan staan en haar dromen te realiseren.

Met vastberadenheid en moed nam ze de moeilijke beslissing om de overstap naar het ondernemerschap te maken. Het was een proces van geleidelijk opbouwen en afbouwen, maar haar doorzettingsvermogen betaalde zich uit.

Geeta’s verhaal is er een van inspiratie en kracht, en we delen het graag om jullie aan te moedigen om je eigen dromen na te jagen. En er dan ook helemaal voor te gaan. Of je nu overweegt om een opleiding te volgen of je bent al bezig met studeren, laat Geeta’s verhaal je inspireren om groot te dromen en volhardend te zijn in je streven naar succes.

Luister naar het verhaal van deze lieve, mooie powervrouw en laat je inspireren door haar reis. Durf groot te dromen, net zoals Geeta.

Scroll naar boven