Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#51 – Gezonde Ambitie en Ondernemerschap in gesprek met Ilse Brommersma

In deze podcastaflevering gaat Marjon de Vroomen met Ilse Brommersma in gesprek over de kracht van het familiesysteem. Bespreken ze o.a. facetten van ondernemerschap, de kracht van ambitie en nog veel meer!

Ilse, een systemisch coach en opsteller onder de vlag van de Fontein van Els van Steijn, legt uit hoe de invloeden van onze familieachtergrond werkt waarop we bijvoorbeeld onze (zakelijke) ambities vormgeven en nastreven.

We gaan in op hoe je plek binnen het familiesysteem je onbewust en bewust kan beïnvloeden. Hoe de dynamiek van onze bloedlijn doorwerkt in de manier waarop we reageren op ervaringen.

Met een scala aan diverse thema’s biedt deze waardevolle aflevering inzicht in hoe een familiesysteem werkt. Want zonder dat je het doorhebt, neem je een bepaalde plek in binnen dit systeem.

Je hoeft het niet ‘goed te maken’ met je ouders of daarover met ze in gesprek te gaan. Het gaat erom dat je je ‘lot’ accepteert zoals het is. Het systeem is misschien niet altijd rechtvaardig of eerlijk, maar het is wat het is: het is een allesomvattende package deal van je familie, met alle goede en slechte kanten.

Als we ervan uitgaan dat iedereen zijn best heeft gedaan, je dit aanvaardt en je plek kent, dan leidt dit tot meer ontspanning, vrijheid en blijheid. Zo stroomt je energie beter en kun je voluit leven. Kortom je bent onlosmakelijk verbonden met het systeem van herkomst.

Laat je inspireren door de uitleg en de inzichten die Ilse deelt, gebaseerd op de essentie en visie van Els van Steijn, de grondlegger van De Fontein.

Website Ilse Brommersma:
https://www.ilsebrommersma.nl/

Website De Fontein:
https://elsvansteijn.nl/

Website Het Scheidingscongres:
https://www.hetscheidingscongres.nl/

Scroll naar boven