Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

Zakelijke Opleidingen

Het label naast AMV

Hét label naast AMV-Opleidingen is het opleidingsinstituut voor coaches, mediators, HR-professionals, managers, ondernemers en adviseurs die
het beste willen maken van iedere samenwerking.

Stap Budget

AMV-Opleiding bood jarenlang zakelijke specialisaties na de basis mediation aan. Onze expertise ligt echt binnen de scheidingsbegeleiding van A tot Z. Door de jaren heen zijn wij ons hier steeds meer op gaan richten en in gaan specialiseren. 

Als A tot Z scheidingsinstituut bieden wij daarom nu uitsluitend al onze hoogwaardige scheidingsbegeleiding opleidingen en trainingen aan. 

Uiteraard in combinatie met alle basisopleidingen, ook rondom communicatie en het ondernemerschap van professionals.

 

Vanuit deze strategische koers hebben wij een zakelijk label naast AMV-Opleidingen gezet: Prediation® Business Academy.

Met de ontwikkeling van de nieuwe en exclusieve methodiek Prediation®, richt ook dit label zich op haar eigen expertise en specialisaties in de zakelijke markt. 

In dit huis draait alles om zakelijke samenwerking, communicatie en ondernemerschap voor zakelijke professionals.

Onze methodieken, trainingswijze en filosofie is hetzelfde in beide labels.
Alles draait om zelfbeschikking van de betrokken partijen en rechtbanken benutten we het liefst alleen daar waar nodig.

Alle zakelijke opleidingen en trainingen zoals Prediation®Arbeidsmediation en Harvard onderhandelen vind je hier binnen dit label.

Prediation AMV Opleidingen

Prediation® Opleiding

De specialisatie opleiding voor mediators die zakelijke samenwerkingen preventief willen begeleiden. Als mix tussen mediation en consultancy bieden wij als enige opleider in Nederland deze nieuwste methodiek en opleiding aan.

Arbeidsmediation Opleiding

In deze specialisatie opleiding leer je arbeidsconflicten te begeleiden en escalatie te voorkomen. Het proces van informatieverwerking tot aan besluitvorming vereist een specifieke rol van jou als arbeidsmediator.

Harvard Onderhandelen Training

De kunst van het win-win onderhandelen. Met deze training verdiep jij jezelf in deze bewezen effectieve methodiek van het onderhandelen. Mensgericht, van standpunt naar belang en niet meer over posities. Met deze principes maak jij een succes van iedere onderhandeling!

Generatiemanagement Training

Generatiediversiteit is een groot en belangrijk thema op de huidige werkvloer. Generatiekloven zijn er niet om te dichten, maar om te benutten! In deze training duiken we hier volledig in, de verschillen, de mogelijkheden
en de praktische tools.

Advies nodig?

Heb je advies nodig ? Of heb je een andere vraag?
Neem gerust even contact met ons op.

Oprichters AMV-opleidingen
Scroll naar boven