Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#12 – 2020, Wat een Jaar

Jij als ondernemer hebt niet stil gezeten. Trots zijn wij op alle ondernemers uit ons netwerk.  Ondernemers die durfden hun kwetsbare verhaal te delen. Ondernemers die bleven focussen op (duurzame) groei. Op naar 2021. In deze aflevering blikken we terug op een roerig jaar.

2020, een pittig en bewogen jaar

2020 zit er bijna op en we kunnen wel spreken van een uitdagend en pittig jaar voor iedereen. Een jaar waarop we op alle fronten te maken kregen met veranderingen en nieuwe realiteit.

Een jaar dat voor velen in het teken stond van overleven en doorgaan maar ook van omdenken en nieuwe kansen zien.

Uitdagingen aangaan, businessmodellen aanpassen, beslissingen nemen en continue anticiperen op de nieuwe en steeds veranderende werkelijkheid.

En hoe lang nog? Wat is het perspectief?

In de afgelopen afleveringen hebben we het gehad over mediation van de toekomst, over zichtbaar zijn, onze ondernemersreis en hebben diverse ondernemers hun verhaal verteld.

Juist in deze onzekere tijden is het van belang om kennis en inspiratie te blijven delen. Om zo te kunnen groeien als ondernemer, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk. 

Jij als ondernemer hebt niet stil gezeten. Trots zijn wij op alle ondernemers uit ons netwerk. Ondernemers die wisten om te denken op momenten zoals nu, een lockdown. Ondernemers die durfden hun kwetsbare verhaal te delen. Ondernemers die bleven focussen op (duurzame) groei.

Op naar 2021. Een jaar met opnieuw uitdagingen maar ook zeker met vooruitzicht. Laten we goed zorgen voor elkaar. Blijf gezond. Blijf jezelf ontwikkelen. Blijf groeien.

In deze podcast blikken Erik Baijens en Marjon de Vroomen samen terug op dit roerige en bewogen jaar. Wat heeft het ze gebracht, gekost én wat zijn de vooruitzichten voor 2021?

Kortom; 2020 wat een jaar!

Scroll naar boven