Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#29 – Hét Transitiejaar

In de podcast vertellen we over onze eigen “learnings”. We hebben afgelopen jaar extra ervaren hoeveel we al gedaan en geleerd hebben om te komen tot de dag van vandaag. 

Een terugblik op 2021 en een kijk vooruit

We blikken terug en kijken vooruit. Wat heeft het jaar 2021 ons gebracht en waar gaan we het komende jaar naar toe?

Een begin van een nieuw jaar voelt voor mij altijd als een nieuw schrift. Vol met blanco bladzijdes. Jij mag het helemaal invullen, zoals jij dit wilt. En natuurlijk gaat het ook weer met de nodige tegenslagen maar een stip op de horizon hebben is een must voor iedere ondernemer. De woorden die bij ons opkwamen om 2021 te beschrijven waren vlak, onrustig en instabiel. We nemen je mee in ons verhaal.

2021 Wat Een Jaar!

Een jaar met ups en downs. Als ondernemer ben je altijd strijdlustig, altijd bezig met ‘wat als’ en ‘hoe verder’. Je bent altijd aan het denken en stappen aan het zetten. In deze tijd ben je continu aan het manoeuvreren: dan weer vooruit, dan weer naar achteren. Het is ingewikkeld, een soort achtbaan.

Een jaar waarin we nog meer zijn gaan versmallen binnen het opleidingsinstituut. We hebben een aantal opleidingen uit ons aanbod gehaald. Om ons zo volledig te richten op ons gedachtengoed. En dát is: Scheidingsprofessionals opleiden.

In gesprek met een grote financiële dienstverlener werd er afgelopen jaar besloten om met elkaar een Scheidingsplatform op te zetten. Een platform waarin vraag en aanbod bij elkaar komen op het gebied van scheidingsbegeleiding. Tijdens de vele gesprekken die we hebben gevoerd kwamen er steeds meer zaken bij. Van wat begon als een klein idee werd alsmaar groter en groter. Natuurlijk hoop je dat het sneller kan en gaat maar je weet dat het tijd nodig heeft om te groeien tot iets moois.

We zijn op de achtergrond bezig met het maken van een CRM-systeem voor scheidingsprofessionals en hopen dit in het eerste kwartaal te lanceren.

In de podcast vertellen we over onze eigen “learnings”. We hebben afgelopen jaar extra ervaren hoeveel we al gedaan en geleerd hebben om te komen tot de dag van vandaag. Vaak schatten we onze eigen waarde onjuist in. En dat is zo jammer en onnodig.

Luister naar onze podcast waarin we je meenemen in onze reis als ondernemer.

2022, Hét jaar van transitie!

Scroll naar boven