Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#34 – Ambitie is (moeilijke) keuzes maken

Matthijs Quaars heeft een succesvol bedrijf in zeer korte tijd neergezet. Zijn onderneming ontzorgd ondernemers in het creëren van een succesvolle podcast met een volledig eigen sound.

Een bijzondere aflevering. Ik ga in gesprek met Matthijs Quaars. Matthijs is de editor van de AMV-podcasts. Hoe leuk is het om hem in de podcast te interviewen. We hebben het over hoe hij tot de dag van vandaag is gekomen. Welke stappen hij heeft gezet. Welke keuzes hij heeft gemaakt. Wat hij heeft moeten loslaten om te komen waar hij nu staat.

Matthijs heeft een succesvol bedrijf in zeer korte tijd neergezet. Zijn onderneming ontzorgt ondernemers in het creëren van een succesvolle podcast met een volledig eigen sound.

Matthijs is totaal gefascineerd door geluid en audio. Altijd al geweest. De meeste mensen denken in beelden of woorden. Hij denkt in geluid, tonen, ritmes en klanken.

Sinds zijn 18e speelde hij in een band als drummer. Als kind had hij dit al bedacht, voor zich gezien, en het mooie is dat dit uitkwam. Wat maakte dat hij afscheid nam van deze droom?

Als ondernemer heeft hij een scherpe kijk op de podcast markt. Waarvoor heeft hij juist deze niche gekozen? Is het voor iedereen weggelegd?

Ook ik krijg regelmatig de vraag: “Is podcasting ook iets voor mij?
Hoe moet je beginnen?
Waar moet je op letten?” Matthijs neemt je mee in dit hele proces.

Waar loopt hij als ondernemer tegenaan?
Wat is zijn ambitie? We hebben het er allemaal over.

Een inspirerend gesprek met ondernemerslessen! Veel luisterplezier.

Scroll naar boven