Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#8 Authentiek Ondernemen – In Gesprek met Anneloes van Deest

In deze aflevering gaat Marjon de Vroomen met Anneloes van Deest in gesprek. En waarom Anneloes? Na een carrière switch maakte zij de stap naar het ondernemerschap. Anneloes is een bevlogen en ervaren mediator, scheidingsspecialist én coach van het programma de kinderen scheiden mee.

Authentiek en zelfstandig ondernemen

In deze aflevering gaat Marjon de Vroomen met Anneloes van Deest in gesprek.

En waarom Anneloes?

Na een carrière switch van teammanager en trainer in een zorginstelling maakte zij de stap naar het ondernemerschap.

Anneloes is een bevlogen en ervaren mediator, scheidingsspecialist én coach van het programma de kinderen scheiden mee.

In relatief korte tijd heeft zij een mega succes weten te maken van haar twee bedrijven. Het bedrijf Bureau de Schakel en De Christelijke Mediator.

In dit interview vertelt zij welke keuzes zij heeft gemaakt. Hoe zij om is gegaan met het overlijden van de vader van haar kinderen. Waarom zij de keuze heeft gemaakt voor een specifieke niche binnen dit vakgebied.

Als het om mediation en scheidingsbegeleiding gaat, maakt Anneloes door haar talent en scherpe visie het absolute verschil. En dat terwijl er veel mediators en scheidingsbegeleiders zijn die moeite hebben om een goede boterham te verdienen.

Wat is het geheim van Anneloes?

Geloof me, luister het interview en je komt er snel achter waarom zij zo succesvol is geworden. Zij zegt inspirerende én vooral indrukwekkende dingen. Veel luisterplezier.

Scroll naar boven