Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#4 – De Andere Kant van de Medaille

De bepalende factor die doorslaggevend is of je succesvol bent of niet, is je houding én je mindset. In deze podcast gaan Erik Baijens en Marjon de Vroomen in gesprek over de hobbels van het ondernemerschap.

De hobbels van het ondernemerschap

Tegenslagen horen bij ondernemerschap. Vaak hoor je alleen de mooie verhalen. Want deze zijn zo uiteraard ook veel leuker om te delen.

Een spreekwoord zegt: Zelfs de mooiste vlieger stijgt niet op zonder tegenwind. Een spreuk die opgaat voor alle ondernemers en bedrijven.

Als ondernemer wil je graag (door)groeien met je bedrijf. Alleen zijn er momenten waarop dat minder makkelijk gaat. Bijvoorbeeld in tijden van crisis. Juist dan wil je dat je onderneming nog steeds (goed) blijft draaien.

Alhoewel frustrerend, zijn uitdagingen en tegenslagen onvermijdelijk en overkomen op een gegeven moment elke ondernemer. Voor sommige ondernemers is het een uitdaging, voor andere kan het uitlopen op een regelrechte ramp. Hoe hou je alle ballen in de lucht.

De bepalende factor die doorslaggevend is of je succesvol bent of niet, is je houding én je mindset.

In deze podcast gaan Erik Baijens en Marjon de Vroomen in gesprek over de hobbels van het ondernemerschap.

Welke tegenslagen hebben zij gehad en hoe zijn zij deze weer te boven gekomen. Wat zijn hun inzichten en wat hebben ze geleerd?

Ondernemen, de andere kant van de medaille!

Scroll naar boven