Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#49 – Gescheiden Systemen In Gesprek met Merel Kerremans

In gesprek met Merel Kerremans van PosiStief – Het streven naar verbinding en ontspanning in samengestelde gezinnen.

🎙️ Ontdek het verhaal achter PosiStief en haar missie

In deze boeiende podcastaflevering gaan we dieper in op het bedrijf van Merel Kerremans, PosiStief. Leer meer over haar missie en ambitie, en ontdek wat Merel motiveert om zich in te zetten voor samengestelde gezinnen. Ontdek hoe zij positieve ondersteuning biedt aan deze gezinnen, terwijl ze streven naar meer verbinding en ontspanning.

Persoonlijke ervaring: Het effect van een scheiding op kinderen

Toen Merel 17 jaar oud was, ondervond ze persoonlijk de gevolgen van de scheiding van haar ouders en het ontstaan van een samengesteld gezin. Net als elk kind van gescheiden ouders, had ze talloze vragen. Ontdek hoe deze ervaring haar heeft gevormd en hoe de verwerking pas later plaatsvond, nadat ze zelf moeder werd.

Inzichten uit de praktijk: Het samengestelde gezin onder de loep
Wat zijn de observaties van Merel in de praktijk?
Komen mensen snel in actie wanneer ze deel uitmaken van een samengesteld gezin? Hoeveel invloed heeft de ex-partner op het gezinsleven?
Ontdek de antwoorden op deze vragen en meer in deze podcastaflevering.

Een onderbelichte doelgroep – grootouders

We bespreken ook het boek van Merel, genaamd “Mijn Kleinkind, Jouw Kleinkind”. Dit boek richt zich op een doelgroep die nog steeds te weinig aandacht krijgt. Leer meer over dit belangrijke werk en waarom het van cruciaal belang is om hierover te praten.

Een inspirerend ondernemersverhaal: over faillissement 

Merel deelt haar persoonlijke verhaal en hoe ze omging met het faillissement van het bedrijf van haar man. Ontdek hoe ze deze uitdaging aanging en de stap zette naar het ondernemerschap. Laat je inspireren door haar veerkracht en doorzettingsvermogen.

Luister nu en laat je inspireren!

Deze podcast zit boordevol waardevolle inzichten en lessen van Merel Kerremans. Mis deze kans niet om geïnspireerd en gemotiveerd te raken door het buitengewoon mooie verhaal van deze prachtige en vooral krachtige vrouw.

Scroll naar boven