Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#25 – Het Belang van Branding

Merkstrategie, het voelt alsof je daar pas aan gaat denken als je een groter bedrijf hebt. Als startende ondernemer begin je vaak met een logo en een website. Deze podcast geeft je inzicht in jouw brandingstrategie.

In gesprek met Bob Gündel over unieke branding

Merkstrategie, Positionering en Ambitie, dat zijn de onderwerpen waar ik over in gesprek ga met Bob Gündel. Bob is eigenaar van Brand of Today en helpt ondernemers om een unieke en onderscheidende branding te realiseren.

Merkstrategie, ook wel bekend als branding, het voelt alsof je daar pas aan gaat denken als je een groter bedrijf hebt. Als startende ondernemer begin je vaak met een logo en een website. Daar schrijf je zo veel als mogelijk op om aan klanten te komen. En hoe breder je inzet hoe meer kans je hierop maakt. Doe het niet zegt Bob.

Begin bij je kernwaarden, bedrijfswaarden. Waar sta je voor, waar ga je voor.

Wie ben jij als ondernemer? Wat is jouw talent? Hoe zet je nu goed in op je ideale klant? Of is dit juist weer overrated?

Wat is zijn ambitie en belemmering? Wat maakt dat branding zo belangrijk is? Waarvoor moet je juist wel hiermee beginnen?

Deze podcast geeft je inzicht en genoeg stof om over na te denken.

Scroll naar boven