Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#19 – Hoe houd je motivatie vast en behaal je doelen

Wat is motivatie? Hoe werkt het, en hoe kunnen we er zelf invloed op uitoefenen? In deze podcast reflecteren wij hoe je groei stimuleert in combinatie met je eigen energie.

Hoe zorg je voor motivatie? En behaal je jouw doelen

We (Erik en Marjon) kregen laatst de vraag hoe wij onze motivatie konden vasthouden om zo onze doelstellingen te halen. Een ontzettende leuk vraag die we vaker krijgen en dus een mooi item voor deze podcast.

We delen met je hoe wij reflecteren en evalueren. Waarom wij Geniusdagen in plannen. Wat een fixed en growth mindset is en hoe dit werkt met je energie.

Iedereen heeft dat weleens als je voor een uitdaging staat: Kan ik het wel? Wat als het niet lukt? En als het dan niet lukt: Zie je wel, het was een risico, je denkt dat je de grenzen van je kunnen hebt bereikt, misschien ben je teleurgesteld in jezelf, of boos. Hoe kun je dit signaleren en wat kun je doen.

Waarom heeft het inzicht van loondienst in mijn eigen bedrijf mij destijds enorm geholpen? Dit en nog zo veel meer vertellen we je in deze aflevering. Heel veel luisterplezier én ontzettend leuk als je laat weten wat het jou heeft gebracht. 

Scroll naar boven