Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#20 – Je hebt altijd een keuze

Tijdens deze podcast schuift Astrid aan. We gaan het hebben over de keuzes die zij heeft gemaakt om te komen tot waar zij nu staat. Veel boeiende onderwerpen en boordevol inspiratie.

Ondernemen is bewust keuzes moeten maken

Astrid is naast mediator/coach/oud-advocaat ook trainer. In haar eigen praktijk richt zij zich voornamelijk op samenwerkingskwesties. Bij haar aan tafel komen werkgevers, managers, medewerkers, maar ook teams en afdelingen om met elkaar in gesprek te gaan. Het is haar drijfveer om verkramping en het daarbij horende beperkte zicht te laten veranderen in ruimte waarin het echte gesprek kan plaatsvinden.

Borstkanker

We gaan het hebben over de keuzes die zij heeft gemaakt om te komen tot waar zij nu staat. De beslissing om voor zichzelf als ondernemer te gaan was genomen toen het nare bericht kwam dat zij borstkanker had. Wat doe je dan? Wat heeft zij geleerd van die periode en hoe is zij daar mee om gegaan?

Uit de advocatuur

Ze vertelt over haar keuze om de advocatuur te laten voor wat het was en zich alleen te richten op mediation. Want daar kan zij het verschil maken voor iedereen.

  • Wat zijn haar ondernemerslessen?
  • Wat zou zij achteraf gezien anders hebben gedaan en wat viel tegen in het ondernemerschap. 
  • Waar komt haar ambitie vandaan?

Kortom, veel boeiende onderwerpen boordevol inspiratie. De tijd was gewoon te kort, wat een powervrouw!

Scroll naar boven