Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#23 – Kind in Scheiding- De Missie van Iris Gündel

In gesprek met Iris. We zoomen we in op haar persoonlijke missie. Vanuit haar preventieve boodschap over duurzaam ouderschap wordt dit een gesprek vol waardevolle inzichten rondom de positie van kinderen binnen een scheiding.

In gesprek met Iris over haar persoonlijke doelen

Inmiddels houd ik me al ruim 17 jaar bezig met optimale scheidingsbegeleiding. Als scheidingsspecialist, als opleider en nu meer als ondernemer. Het is de start geweest van alles om het voor kinderen in een scheiding goed te regelen. Als iemand daar echt haar persoonlijke missie van heeft gemaakt, is het mijn dochter Iris Gündel. Het zou dus best gek zijn als ik haar niet zou interviewen in de podcast Ambitie Maakt Verschil. Want met haar missie en ambitie maakt zij zeker het verschil!

Iris is ondernemer, trainer, spreker en de oprichter van het expert-platform Voorkans.

In deze podcast gaan we het hebben over haar boek Schei Eens Uit. Wat was haar motivatie om juist dit boek te schrijven? Wat was de rode draad door alle verhalen heen? Zij interviewde bewust de volwassen kinderen van gescheiden ouders, de kinderen van toen. Zij konden terugblikken en nu in hun volwassen leven aangeven wat ze nodig hadden gehad. Zodat we weten wat er anders moet voor de kinderen van nu, dat zijn de volwassenen van straks.

In dit gesprek zoomen we in op haar persoonlijke missie, wat is haar maatschappelijke blik op een scheiding vandaag de dag? Wat betekent dit voor de rol van de professional? Vanuit haar preventieve boodschap over duurzaam ouderschap wordt dit een gesprek vol waardevolle inzichten rondom de positie van kinderen binnen een scheiding.

Scroll naar boven