Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#5 Niet Denken, Maar Doen – In Gesprek met Patricia Boer

In deze podcast gaan we in gesprek over hoe zij aankijkt tegen keuzes maken, welke keuzes zij zelf heeft genomen en hoe ze dit aanpakt. Een podcast boordevol inspiratie en tips, over leiderschap, keuzes maken en haar frisse blik op ondernemen.

Patricia deelt haar inzichten en vertelt over wat haar drijft

Patricia Boer, ondernemer pur sang, was samen met haar compagnon oprichter van de FlexFront Groep. Gepokt en gemazeld in de financiële branche. Toch begon het na een aantal jaren weer te kriebelen. Een carrièreswitch lonkte.

Niet denken, maar doen is niet voor niks haar motto

Het bedrijf werd verkocht. Patricia slaat een andere weg in en ziet haar toekomst in de mediation. Vanuit haar ervaring als (zaken) partner begrijpt zij als geen ander welke emoties een rol kunnen spelen in een (zakelijk) conflict. 

Zij richtte het bedrijf SpreekRecht op. Een bedrijf dat o.a. bemiddelt bij ondernemers die in een conflictsituatie zijn beland of juist preventieve mediation willen inzetten om een conflict in de toekomst te voorkomen. Met preventieve mediation ga je samenwerkingsissues constructief te lijf.

In deze podcast gaan we in gesprek over hoe zij aankijkt tegen keuzes maken, welke keuzes zij zelf heeft genomen en hoe ze dit aanpakt.

Een podcast boordevol inspiratie en tips, over leiderschap, keuzes maken en haar frisse blik op ondernemen.

Patricia deelt haar inzichten en vertelt over wat haar drijft.
Waardevol en praktisch!

Abonneer je op onze podcast om niks te missen! 

Scroll naar boven