Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

#37 – Stel heldere en duidelijke vragen

Duidelijke en vooral heldere vragen stellen is een kunst en lastiger als je denkt. 

Een tijdje geleden hebben we een salesdag gegeven. Met een volle groep zijn we de hele dag bezig geweest met diverse thema’s. Vaak komen ondernemers er achter dat ze zelf hun eigen tegenstander zijn. We hebben allemaal te dealen met onze eigen schaduwkanten. En natuurlijk hebben we het daar niet vaak over en laten we deze uitdaging van onszelf in de “schaduw.”

Naast deze uitdagingen merken we ook dat we vaak vragen stellen die te onduidelijk en wazig zijn. En op wazige vragen ​krijg je geen helder antwoord.

​In ons hoofd is het vaak duidelijk wat we bedoelen tot het moment dat we het moeten opschrijven of vertellen. Hoe vaak hoor je mensen dan niet zeggen; ja, maar zo bedoel ik het niet.

Duidelijke en vooral heldere vragen stellen is een kunst en lastiger als je denkt. Het blijft en is een uitdaging om een duidelijke vraag te stellen. Luister maar eens om je heen, veel mensen stellen een aantal vragen in 1 vraag. Zo’n vraag waarvan je denkt….waar wil je antwoord op. Dit gebeurt ons allemaal en het komt doordat je dan op dat moment je eigen gedachten aan het orderen bent. 

In deze aflevering pakken we een aantal vragen op welke wij hebben ontvangen. Waarschijnlijk zijn dit vragen die ook jij zo zou kunnen stellen. Luister eens goed naar de vragen en onze reactie hierop.

We hebben het over de start als ondernemer, jouw uitdagingen, doelstellingen en nog veel meer. Benieuwd hoe jij na deze aflevering een vraag stelt aan jezelf of aan ons. Laat het ons gerust weten.​​

Een inspirerend gesprek met ondernemerslessen! Veel luisterplezier.
Scroll naar boven