Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#36 – Succes is niet te koop

Succesvol ondernemen is een on-going proces en overnight succes bestaat niet. Wanneer je een korte termijn-instelling hebt, dan ga je het in deze wereld niet redden. Ondernemen is hard werken aan de juiste dingen. 

In deze tijd ligt bijna alles binnen handbereik. Wil je een film kijken dan heeft Netflix ze voor je. Zin in muziek; zet Spotify op. Geen koekje bij de koffie, Gorillas brengt het snel naar je toe. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Als we iets willen dan willen we het ook graag snel. Zo krijgen we steeds minder geduld. Ergens op wachten wordt lastiger. Hier zit nu juist de crux. Want omdat we al zo veel snel kunnen fixen, zou je kunnen denken dat alles zo makkelijk gaat. 

We zien het bij startende ondernemers. Ze gaan iets aan, geven het een poging om het vervolgens meteen maar op te geven. Dit is uiteraard heel zwart wit en in de podcast gaan we hier dieper op in. Succesvol ondernemen is een on-going proces en overnight succes bestaat niet. Wanneer je een korte termijn-instelling hebt, dan ga je het in deze wereld niet redden. Ondernemen is hard werken aan de juiste dingen. 

Zo ook met bijvoorbeeld het volgen van een opleiding. Je leert de methodiek, de stappen, de theorie om het vervolgens zelf vorm te geven in je bedrijf. Waar de ene ondernemer heel goed in slaagt, lukt het de ander voor geen meter. Er bestaat geen toverformule die jij kunt overnemen om hetzelfde succes te boeken.

Luister naar deze boeiende podcast waarin we het o.a. gaan hebben over zelfvertrouwen, ondernemen, en wat een voetbalspeler hier mee te maken heeft. 

Scroll naar boven