Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#48 – Terugblik op het Event & Pre-Launch van Het Scheidingsplatform

De inspirerende oprichting van Het Scheidingsplatform
In deze podcast delen Erik en Marjon het boeiende verhaal achter de oprichting van Het Scheidingsplatform. Daarnaast geven ze je een exclusief kijkje achter de schermen van het recente Event De Keten van Scheidingsbegeleiding.

Overwinnen van onverwachte uitdagingen
Ze bespreken onder andere hoe ze omgingen met de uitdaging van een spreker die op het laatste moment afzegde, en de spanning die ontstond toen bleek dat de hele website verdwenen was en er geen back-up beschikbaar was.

Samen bouwen aan een bijzonder initiatief
We hebben de eerste stap gezet en nu is het tijd om samen verder te bouwen aan dit bijzondere initiatief. Zoals we eerder benadrukten, is het onze wens om dit niet alleen te doen, en eerlijk gezegd, kunnen we het ook niet alleen.

De kracht van samenwerking
Samen kunnen we zoveel meer bereiken en samen maken we het verschil! Door onze krachten te bundelen, kunnen we een sterker netwerk creëren voor mensen die met een scheiding te maken krijgen. Met onze gezamenlijke expertise en ervaringen zijn we beter in staat om de juiste ondersteuning en begeleiding te bieden. Bovendien kunnen we samen nieuwe ideeën en oplossingen ontwikkelen om het scheidingsproces voor alle betrokkenen te verbeteren. Laten we blijven samenwerken om de impact van ons werk te vergroten en een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld van scheidingsbegeleiding.

Save the date: Onvergetelijk eendaags event
Op 9 november organiseren wij weer een onvergetelijk eendaags event waar je absoluut bij wilt zijn. We werken achter de schermen al hard aan een boeiend programma, inspirerende sprekers en nog veel meer verrassingen. Houd je inbox de komende tijd in de gaten voor meer informatie, maar zorg ervoor dat je deze speciale datum nu alvast vrijhoudt in je agenda. Je wilt dit evenement echt niet missen!

Een fascinerende podcast vol inzichten en inspiratie
Duik in deze fascinerende podcast en ontdek waarom je absoluut niet wilt missen wat Erik en Marjon te vertellen hebben. Je krijgt niet alleen interessante inzichten in de uitdagingen en successen van de organisatie, maar ook waardevolle informatie over de toekomst van scheidingsbegeleiding.

Een must voor iedereen in scheidingsbegeleiding
Deze podcast is een must voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in scheidingsbegeleiding. Het is een geweldige kans om nieuwe ideeën, benaderingen en best practices te leren kennen, en om deel uit te maken van een community die streeft naar verbetering van het scheidingsproces voor alle betrokkenen. Luister nu en bereid je voor om geïnspireerd en gemotiveerd te raken!

Wil je meer informatie over Het Scheidingsplatform? Stuur ons een berichtje of mail.

Scroll naar boven