#15 – Terugkijken Om Door Te Gaan

In deze podcast ga ik in gesprek met Marcel Meijer, oprichter van Spade HR. Hij geeft adviezen op het gebied van preventie, duurzame inzetbaarheid en gezond oud worden. Hoe is hij gekomen tot de dag van vandaag? 

Terugkijken betekent reflecteren op je learnings

In deze podcast ga ik in gesprek met Marcel Meijer, oprichter van Spade HR en trotse vader van twee pubers. Marcel is expert op het gebied van verzuim, mediation én zijn ogen gaan stralen als het gaat over gedragsverandering. Hij geeft adviezen op het gebied van preventie, duurzame inzetbaarheid en gezond oud worden. Hoe is hij gekomen tot de dag van vandaag? Wat was het moment dat hij besloot om voor het ondernemerschap te gaan? Hoe komt hij aan klanten? Hoe word je elke dag een beetje beter? Terugkijken om door te gaan is belangrijk voor hem. Marcel vertelt er van alles over. Kortom; een podcast vol ambitie!

Scroll naar boven
Scroll naar top
AMV Netwerk Event

De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

20 april 2023 -van 13:30 tot 18:00 uur

Deze middag staat volop in het teken van inspiratie, connecties, elkaar verder helpen én het samen smeden van de visie op optimale scheidingsbegeleiding in de huidige maatschappij. 
Met interessante sprekers én een uniek netwerk