#10 – Van Werknemer naar Ondernemer

In gesprek met Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij, samen eigenaar van ZV Scheidingsspecialisten. Allebei hebben ze ruime ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Vanuit hier is hun drijfveer ontstaan om het verschil te kunnen maken voor kinderen in een scheidingssituatie.

Waag je de sprong van werknemer naar zelfstandige ondernemer

Hiske Zuijderwijk en Ancis Verweij, zijn samen eigenaar van ZV Scheidingsspecialisten.

Allebei hebben ze ruime ervaring in het werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Vanuit hier is hun drijfveer ontstaan om het verschil te kunnen maken voor kinderen en hun ouders in een scheidingssituatie.

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt als schoolmaatschappelijk werker, besloten zij de sprong naar het ondernemerschap te wagen.

Hoe zijn zij van werknemer naar ondernemer gegaan?

Waar liepen zij tegenaan? Samen werken is wel degelijk iets anders dan samen ondernemen. Hoe krijgen zij dit voor elkaar? Waar zien zij kansen.

Een podcast vol inspiratie. Zeker als ook jij op het punt staat te gaan ondernemen maar de stap nog niet voor de volle 100% durf te zetten.

Scroll naar boven
Scroll naar top
AMV Netwerk Event

De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

20 april 2023 -van 13:30 tot 18:00 uur

Deze middag staat volop in het teken van inspiratie, connecties, elkaar verder helpen én het samen smeden van de visie op optimale scheidingsbegeleiding in de huidige maatschappij. 
Met interessante sprekers én een uniek netwerk