Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

#6 – Mediation? Wat is dat nu precies?

Marjon de Vroomen gaat in deze aflevering met Erik Baijens in gesprek over wat Mediation nu eigenlijk is. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen voor alle partijen. Maar wat is Mediation nu precies? 

Medation, wat is dat? In gesprek met een ervaren mediator

Marjon de Vroomen gaat in deze aflevering met Erik Baijens in gesprek over wat Mediation nu eigenlijk is. De populariteit van mediation is enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen voor alle partijen. Regelmatig krijgen wij vragen als: Wat is Mediation nu precies? Wat kun je met Mediation? Is het in te zetten in mijn werk? En wat doet een Mediator nu precies.

Steeds vaker kiezen mensen voor mediation om een conflict op te lossen. De weg naar de rechter is niet altijd noodzakelijk. Het kan tijd, geld en vooral veel frustratie schelen.

Mediation is een veelzijdig en uitdagend vak om de communicatie tussen mensen beter te laten verlopen. Een andere invalshoek, los van bestaande patronen, niet de gebaande wegen volgen, maar juist anders denken, is dat het geheim van Mediation? We gaan het er allemaal over hebben.

Scroll naar boven