De Kracht van het Enneagram

De Kracht van het Enneagram. Het enneagram geeft diepgaande kennis over de verschillende karakters, vooral over de onbewuste drijfveren én basisovertuigingen. Het is een praktisch krachtig, psychologische systeem wat inzicht geeft in de achterliggende strategieën van onszelf én van anderen. .

Want om tot verbetering van de resultaten te komen, is het noodzakelijk elkaar eerst goed te begrijpen. Wij onderschrijven de waarde en de kracht van het enneagram en met name de praktische toepasbaarheid hiervan.Het enneagram geeft zoveel inzichten in kwaliteiten en valkuilen, inzichten in de mentale- en emotionele drijfveren én biedt handvatten waarmee je effectiever kan communiceren, bewuster kan begeleiden/ coachen, zodat je echt betere resultaten boekt.

Regelmatig geven wij weer de Training Basismodule Enneagram. Deze training biedt zowel het theoretische kader als de praktische aanpak. De inzichten vanuit het model kan je levenslang inzetten voor jouw eigen communicatie, verbinding en begrip. Echt inzicht in je eigen handelen, én in dat van anderen.⠀

Reacties cursisten

“Ik heb met veel plezier deelgenomen aan deze training die op een humoristische kundige wijze werd gegeven. Inhoudelijk was het niveau een dikke acht mede ook door de interactie tussen trainers en overige deelnemers.

“Hele nuttige en leerzame training, geeft je veel inzicht in je eigen drijfveren en maar ook in de drijfveren van andere mensen. Hier kan je in echt je voordeel meedoen bij sollicitantes en op de werkvloer. Ik kijk uit naar een vervolg van deze training.”

Het draait bij Enneagram om het herkennen van gedragingen van de mens en de wijze waarop je kan anticiperen op het getoonde gedrag. Maar je leert ook je eigen gedrag te kennen. Marjon en Erik doen dit op een pakkende manier en schuwen ook zichzelf een spiegel voor houden niet waardoor de materie beter te begrijpen is. Je ziet namelijk in praktijk welk gedrag er vertoond wordt en hoe je zelf dit gedrag ervaart. Zou wordt er door hun ook op gewezen goed te letten op de medecursisten om daar ook lering uit te halen. En ze zullen ook zeker niet nalaten je zelf een spiegel voor te houden. Al met al inspirerend maar doorspekt met humor waardoor deze best moeilijke materie goed te behappen is. Deze training is voor mij een waardevolle aanvulling omdat ik in het dagelijks leven als zijnde mediator er gebaat bij ben in te kunnen schatten wat voor vlees ik in de kuip heb. Hierdoor ben ik in staat vanuit het type gedrag een voorspeling te maken welke impact ik heb en welke impact de mensen waarmee ik werk op mij en de anderen hebben.”

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar top