Lancering AMV-Support

Als opleider zien wij diverse cursisten na de opleiding starten als scheidingsprofessional met een eigen praktijk. De afgelopen periode zagen wij ook de snel stijgende behoefte aan ondersteuning én begeleiding bij de procesvoering rondom scheidingsbegeleiding. 

Het is fijn om als starter en/of als éénpitter een back-up of vierogen beleid te hebben als het gaat om vraagstukken op het gebied van scheidingsbegeleiding. 

Wij hebben lang uitgekeken! 
Tijdens het netwerkevenement hebben we ons nieuwe product; AMV-Support gelanceerd. De afgelopen tijd hebben wij veel tijd gestoken in het ontwikkelen van een nieuwe website en deze nieuwe dienstverlening met als speerpunt: jouw klant centraal! Wij zijn er ongelofelijk trots op.

Als (startend) scheidingsprofessional komt er best veel tegelijk op je af. De behoefte aan ondersteuning en begeleiding bij jouw praktijk herkennen wij als geen ander. 

Welke diensten biedt AMV-Support?
Met al je vakinhoudelijke vragen kun je vanaf nu bij ons team van AMV-Support met vakspecialisten op allerlei gebieden terecht. Zo kan je bijvoorbeeld advies willen bij jouw berekeningen, een vaststellingsovereenkomst willen laten controleren, of het allemaal volledig laten opmaken. En we hebben natuurlijk nog veel meer diensten! 
Check hier de AMV-Support website.

Contract en verplichtingen?
AMV-Support is interessant voor iedere professional die regelmatig behoefte heeft aan praktische ondersteuning of specialistische kennis. Je koopt een supportbundel en bepaalt zelf hoe je deze uren wilt invullen. Geen contract of verplichtingen. Wel zo makkelijk!

Investeren in AMV-Support levert geld op
Vergelijk je eigen uurtarief met dat van AMV-Support en reken uit je winst! De werkzaamheden bereken je door aan je klant. AMV-Support gaat voor je aan de slag en jij kunt deze tijd aan iets anders besteden: jouw klanten, jouw praktijk, meer omzet. De investering verdient zich meteen terug.

Ben je benieuwd of AMV-Support iets kan bijdragen aan jouw praktijk? Vraag dan ons gratis gesprek aan en kijk of onze diensten bij jou passen!

Alle expertise onder één dak
Binnen AMV-Support hebben we alle expertise onder één dak, waarin je als professional alles vindt wat je nodig vindt om het vak goed, deskundig, met de juiste nauwkeurigheid én zorg uit te kunnen oefenen.

“Omdat scheidingsbegeleiding een vak is.”
 

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar boven
Scroll naar top