Samen Sterk

Door de groeiende vraag naar specialistische opleidingen breidt AMV-Opleiding haar trainersteam uit. 

Wat een waardevolle bijeenkomst hebben we gehad met onze trainers van Team AMV. Vanuit de gedachte “samen sterk” slaan we de handen ineen om ons gedachtegoed, de expertise en de know-how verder uit te spreiden en neer te zetten.

Want wat een experts in ons midden, wat een toenemend ondernemerschap om ons heen en wat geeft het energie om met elkaar alleen nog maar grootser neer te zetten waar we zo in geloven.

Heel trots om ook bekend te maken dat deze twee coaches Danielle Kerkhof en Debbie Verschoor het trainersteam van De Kinderen Scheiden Mee gaan versterken! Met allebei een bak aan ervaring als kindercoach, pedagoog en trainer, kunnen vele professionals waardevol worden opgeleid vanuit hun expertise. Zelf blijf ik uiteraard ook betrokken en trainer! Samen sterk! 

In het najaar komen we met nog meer online, nog meer trainingen en opleidingen en nog meer energie en enthousiasme om onze cursisten het beste uit zichzelf én uit hun ondernemerschap te kunnen laten halen.

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar boven
Scroll naar top