Specialiseren is de sleutel tot succes

Het eerste deel van dit jaar zit er alweer even op en de vakanties zijn bijna ten einde gekomen. Of misschien ga je nog op vakantie. Al hoef je voor tropische temperaturen deze week het land niet uit. Voor ons is dit altijd een goed moment om te evalueren hoe het tot nu toe dit jaar is gegaan, zodat we met mogelijke bijsturing de rest van het jaar kunnen gaan invullen. Een tijd van terugblikken, genieten van de succesmomenten én leren van de iets mindere momenten.

Het is een tijd van vooruitdenken
“Never stop learning because life never stop teaching” is dan ook niet voor niets ons motto. 

Persoonlijke groei is ook zakelijke groei. Als jezelf niet groeit, kun je niet verwachten dat je bedrijf groeit. Hoe zit het bij jou?
Hoeveel fantastische ideeën staan er al bij jou op een wensen- of actielijstje die je nooit hebt gedaan, of die je misschien zelfs allang weer vergeten bent. 
Dat is toch eeuwig zonde? 

Wil jij je verder specialiseren? Zodat jij jouw werkzaamheden, bedrijf of praktijk naar een hoger niveau kunt tillen? Als je iets wilt doen doe het dan NU. Maak vandaag een inventarisatie van zaken die je steeds maar voor je uit blijft schuiven en ga ze gelijk inplannen. Niet ‘later’ of zelfs ‘ooit’ want zeg eerlijk, dat is hetzelfde als nooit.
Specialiseren is de sleutel tot succes. Zo voeg jij steeds meer waarde toe voor jouw klanten of in jouw huidige functie.
Bijblijven, jezelf specialiseren en inspiratie opdoen is een absolute must voor iedere professional. Wat je ook wilt, onderneem dan nu actie om zo je doelstelling te halen.
In het najaar starten we weer met diverse opleidingen en trainingen. 

September
Basis Module Enneagram 
Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Het Enneagram is een krachtig model wat snel inzicht in talenten, eigenschappen en valkuilen van jezelf én anderen geeft. 

Basis Opleiding Mediation 
Wil jij mensen en organisaties kunnen begeleiden in conflictsituaties?
Zodat partijen een zo gunstig en duurzaam mogelijke oplossing creëren?
Dan is de Basis Mediation Opleiding beslist wat voor jou!

Arbeidsmediation Specialisatie
Bij arbeidsconflicten heeft zowel de werkgever als de werknemer een belang. Arbeidsconflicten hebben grote impact op mensen en op de organisatie. Met de specialisatie opleiding arbeidsmediator ben je in staat om arbeidsconflicten tot een goed einde te brengen.

Familie Mediation Specialisatie
Wil je je verder specialiseren om (echt)scheidingen en familieconflicten te begeleiden? Dan is de geaccrediteerde opleiding tot professioneel familiemediator beslist wat voor jou!

Oktober
De Kinderen Scheiden Mee Opleiding
Wil je kinderen een steuntje in de rug bieden én ouders het juiste advies geven? Met het programma De Kinderen Scheiden Mee kun je kinderen én ouders de begeleiding geven die ze hard nodig hebben! 
Nog 2 plaatsen vrij

Gespreksvoering met kinderen
Communicatie met een kind in scheiding is een belangrijk onderdeel. Er wordt zowel aandacht besteed aan de scheidingsmelding aan kinderen als aan het openen van een gesprek met een kind als professional.

School en Scheiding
De training is ontwikkeld om leerkrachten e.a. in het onderwijs meer inzicht te geven in de manier waarop zij met de problematiek rond kinderen van gescheiden ouders om kunnen gaan.

November
De vakopleiding scheidingsspecialist
Ben je op zoek naar een verdiepende Vakopleiding? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de Unieke Vakopleiding Scheidingsspecialist aan.

Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk geweld
Ben jij al goed op de hoogte van de wijzigingen in de meldcode?
Weet je wat signalen zijn van kindermishandeling en huiselijk geweld?

Professioneel communiceren met Ouders en Kinderen 
Hoe maak je ouders hiervan bewust en kun je ze als professional laten kijken door de ogen van het kind?

Harvard Onderhandelen 
Wanneer je de kunst van het win-win onderhandelen verstaat, kun je elke onderhandeling tot een goed einde brengen zonder in te leveren op jouw eigen belangen.

Roos van Leary – Positief beïnvloeden – Vergroot je invloed
Hoe mooi zou het zijn als je het gedrag van mensen positief kan sturen en beïnvloeden? Zodat een moeilijk, escalerend gesprek minder voorkomt.Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar top