Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.
AMV Opleidingen De Opleider voor Scheidingsprofessionals
Terug naar overzicht

Vooruitkijken en terugblikken

2020 zit er bijna op en we kunnen wel spreken van een uitdagend en pittig jaar voor iedereen. Een jaar waarop we op alle fronten te maken kregen met veranderingen en nieuwe realiteit.

Een jaar dat voor velen in het teken stond van overleven en doorgaan maar ook van omdenken en nieuwe kansen zien. Uitdagingen aangaan, businessmodellen aanpassen, beslissingen nemen en continue anticiperen op de nieuwe en steeds veranderende werkelijkheid.

Juist in deze onzekere tijden is het van belang om kennis en inspiratie te blijven delen. Om zo te kunnen groeien als ondernemer, zowel bedrijfsmatig als persoonlijk.

Jij als ondernemer hebt vast ook niet stil gezeten. Trots zijn wij op alle ondernemers uit ons netwerk. Ondernemers die wisten om te denken op momenten zoals nu, een lockdown. Ondernemers die durfden hun kwetsbare verhaal te delen. Ondernemers die bleven focussen op (duurzame) groei.

Podcast
In de afgelopen afleveringen hebben we het gehad over mediation van de toekomst, over zichtbaar zijn, onze ondernemersreis en hebben diverse ondernemers hun verhaal verteld.

Op naar 2021. Een jaar met opnieuw uitdagingen maar ook zeker met vooruitzicht. Laten we goed zorgen voor elkaar. Blijf gezond. Blijf jezelf ontwikkelen. Blijf groeien.

In deze podcast blikken Erik Baijens en Marjon de Vroomen samen terug op dit roerige en bewogen jaar. Wat heeft het ons gebracht én wat zijn de vooruitzichten voor 2021?

December is dé maand om terug te blikken. De balans opmaken van de bijna afgelopen 365 dagen. Even stilstaan en overdenken wat er zoal is gebeurd.

Waar heb jij je tijd aan gegeven? Vorig jaar maakte je plannen voor 2020. Wat is daarvan terecht gekomen? Heb je gehaald en gedaan wat je zelf voor ogen had?

Wat waren je hoogtepunten? Wat kon er beter? Wat verraste je het afgelopen jaar buiten Corona het meest? Wat wil je nog zeggen of doen om het jaar goed af te kunnen sluiten?

Een paar dagen met aandacht na denken over het afgelopen jaar.
Om daarna plannen te maken en doelen te stellen voor het aankomende jaar. Wat wil je? Zien, doen, leren.
Over minder dan twee weken is het 2021! Voor ons was het, net als voor velen, een bizar jaar volop spannende uitdagingen.

  • We hele mooie reviews kregen.
  • We ondernemers mochten begeleiden in het ondernemerschap.
  • Cursisten met een blij gezicht hun welverdiende certificaat in ontvangst namen.
  • We ons opleidingsaanbod hebben aangevuld met een gloednieuwe opleiding. Binnenkort meer!
  • We van offline naar online hebben geschakeld.
  • We meer webinars hebben gegeven en we dit volgend jaar nog meer gaan doen.
  • We gestart zijn met de AMV Podcast – Ambitie Maakt Verschil, en deze is al 2000 keer beluisterd.
  • Maar dit alles had niet gekund zonder de inzet van ons team, onze trainers en onze cursisten. Wij zijn daar ongelofelijk dankbaar voor!

Doelen en acties
De doelen met actiepunten voor 2021 hebben wij glashelder en wij zijn benieuwd naar jouw plannen. Want je weet ….. “A goal without a plan is just a wish.

Wij wensen je hele fijne feestdagen, een goed, gezond, inspirerend én vooral ondernemend 2021 toe.

Maak werk van 2021!

Scroll naar boven