Hey Financieel Adviseur: “Regeren is vooruitzien! Ben jij klaar voor een volgende stap?”

Misschien ben je aan het zoeken naar een volgende stap in je carrière of wil je gewoon iets heel anders doen de komende jaren, omdat verdienmodellen nu eenmaal gaan veranderen. Dit is geen wens, maar een feit. Heb je dan weleens gedacht aan een opleiding tot mediator?

Mediation is een vorm van bemiddeling die steeds vaker ingezet wordt. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, einde samenleving, conflicten over de verdeling van een erfenis, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaande omgangsregeling of herberekening van de kinder- en/of partneralimentatie of vanaf 01-01-2018 preventief bij het aangaan van een samenleving of huwelijk.

Als mensen er samen niet meer uitkomen biedt Mediation perspectief. Een mediator stelt zich onafhankelijk op en geeft elke partij de gelegenheid om wensen en belangen in te brengen. Zo komen mensen op een verantwoorde manier weer tot werkbare en toekomstgerichte afspraken. Maatwerk en persoonlijk contact zijn de sleutels voor toekomstig zakelijk succes.

Een mediationproces verloopt vaker soepeler en sneller en heeft een beter eindresultaat tot gevolg en speelt in op verschillende life-events.

De populariteit van Mediation is daardoor enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen.

Wil Jij Als Mediator Aan De Slag?

Volg dan de 9-daagse Basis Mediation Opleiding zodat je meteen aan de slag kunt in een opkomend vakgebied als mediator bij allerlei soorten conflicten.

Onze Basis Mediation Opleiding leert je krachtige technieken te hanteren om conflicten zoveel mogelijk te voorkomen of op een prettige, betere manier op te lossen. Al onze Mediation opleidingen zijn MfN en ADR-erkend, zodat je ook nog toe zou kunnen treden tot het register als je dit zou willen.

De basis mediation opleiding is geschikt voor iedereen die als zelfstandig als mediator aan de slag wilt, maar de mediation vaardigheden zijn een goede aanvullingen binnen diverse disciplines.

Mediator zijn geeft meer mogelijkheden binnen je werk, maar is bovendien echt zeer veelzijdig en uitdagend. Na het volgen van de Basisopleiding is het ook mogelijk om je kennis over bemiddeling nog verder uit te breiden met een van onze specialisaties zoals bijvoorbeeld Familiemediation, arbeidsmediation of Scheidingsspecialisme (zeer deskundig ADR – register)

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar top