Bezoek vrijblijvend onze open avond

Search
Close this search box.

Hey Financieel Adviseur: “Regeren is vooruitzien! Ben jij klaar voor een volgende stap?”

Misschien ben je aan het zoeken naar een volgende stap in je carrière of wil je gewoon iets heel anders doen de komende jaren, omdat verdienmodellen nu eenmaal gaan veranderen. Dit is geen wens, maar een feit. Heb je dan weleens gedacht aan een opleiding tot mediator?

Mediation is een vorm van bemiddeling die steeds vaker ingezet wordt. Bijvoorbeeld bij echtscheiding, einde samenleving, conflicten over de verdeling van een erfenis, maar ook het opnieuw bekijken van een bestaande omgangsregeling of herberekening van de kinder- en/of partneralimentatie of vanaf 01-01-2018 preventief bij het aangaan van een samenleving of huwelijk.

Als mensen er samen niet meer uitkomen biedt Mediation perspectief. Een mediator stelt zich onafhankelijk op en geeft elke partij de gelegenheid om wensen en belangen in te brengen. Zo komen mensen op een verantwoorde manier weer tot werkbare en toekomstgerichte afspraken. Maatwerk en persoonlijk contact zijn de sleutels voor toekomstig zakelijk succes.

Een mediationproces verloopt vaker soepeler en sneller en heeft een beter eindresultaat tot gevolg en speelt in op verschillende life-events.

De populariteit van Mediation is daardoor enorm aan het toenemen. Een mediator wordt steeds vaker gevraagd vanwege de lagere kosten én vanwege de duurzame oplossingen.

Wil Jij Als Mediator Aan De Slag?

Volg dan de 9-daagse Basis Mediation Opleiding zodat je meteen aan de slag kunt in een opkomend vakgebied als mediator bij allerlei soorten conflicten.

Onze Basis Mediation Opleiding leert je krachtige technieken te hanteren om conflicten zoveel mogelijk te voorkomen of op een prettige, betere manier op te lossen. Al onze Mediation opleidingen zijn MfN en ADR-erkend, zodat je ook nog toe zou kunnen treden tot het register als je dit zou willen.

De basis mediation opleiding is geschikt voor iedereen die als zelfstandig als mediator aan de slag wilt, maar de mediation vaardigheden zijn een goede aanvullingen binnen diverse disciplines.

Mediator zijn geeft meer mogelijkheden binnen je werk, maar is bovendien echt zeer veelzijdig en uitdagend. Na het volgen van de Basisopleiding is het ook mogelijk om je kennis over bemiddeling nog verder uit te breiden met een van onze specialisaties zoals bijvoorbeeld Familiemediation, arbeidsmediation of Scheidingsspecialisme (zeer deskundig ADR – register)

Meer berichten

Lees hoe financiële rust je gezondheid, relaties en welzijn kan verbeteren. En wat de De impact is van financiële onrust.

Financiële rust: Een persoonlijk verhaal

Financiële rust: persoonlijk verhaal Het voelt als gisteren, maar het is al jaren geleden De dag dat ik de scheiding aanvroeg, staat nog helder in mijn geheugen. De emoties waren overweldigend en de angst voor de toekomst verstikkend. De nachten waren slapeloos, gevuld met maalstroom van zorgen. Hoe zou ik financieel rondkomen? Hoe zou ik

financiele rust

Waarom Financiële Rust Na Een Scheiding Cruciaal Is

Waarom financiële rust na een scheiding cruciaal is: Inzicht, Maatwerk en Duurzaam Ouderschap Waarom financiële rust zo belangrijk is Financiële rust is essentieel. Het zorgt voor een stabiel en gelukkig leven. Zonder financiële stress kun je beter nadenken. Je voelt je vrijer en energieker. Het is makkelijker om te focussen op wat echt belangrijk is.

Echte verbinding: Investeer in betekenisvolle relaties

Echte verbinding: investeer in betekenisvolle relaties Mensen verlangen naar verbinding. We zoeken voortdurend contact met anderen, in vriendschappen, relaties en zelfs op het werk. Maar hoe vaak staan we zelf stil bij de manier waarop we die verbindingen vormgeven?  Te weinig.In een tijd waarin alles vanzelfsprekend lijkt, verliezen we de waarde van echte, oprechte interactie

De TREMA Norm versus Het Scheidingsrapport

“Mensen zijn geen koopkrachtplaatjes en er zijn te veel systeemfouten. Niemand past in het gemiddelde.” Annemarie van Gaal Wat is de Trema-norm?De Trema-norm is een richtlijn die in Nederland wordt gebruikt om de hoogte van alimentatie vast te stellen bij scheidingen.Deze norm, genoemd naar het tijdschrift “Trema” van de Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak, wordt vaak

Scroll naar boven