Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.
website AMV Opleidingen
Terug naar overzicht

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept.

Strategische keuzes maken

En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat zijn. Wij hebben vele strategische keuzes gemaakt, knopen doorgehakt en koers bepaald.

Want als we even teruggaan naar de basis. Waar staat AMV voor?

Ambitie Maakt Verschil. Ons opleidingsinstituut hebben wij in 2008 opgericht omdat wij scheidingsprofessionals optimaal wilde opleiden, vanuit mediation en scheidingsspecialisatie. Het was, is en blijft ons gedachtegoed: “Ieder scheidingsproces “rechtbankvrij”, alleen juridisch daar waar nodig.”

Mensgerichte professionals

Wij leiden mensgerichte professionals op in vaardigheden, op vak inhoud en vanuit visie. Uiteraard met de basis mediation als fundament. Voor iedere professional blijft dit in ons aanbod. Alles staat of valt met de juiste communicatieve vaardigheden, daar waar het moet gaan om belangen.

Onze koers en expertise

Wij geloven dat je binnen scheidingen een optimaal proces kan verzorgen, als je dit van A tot Z kan aanbieden, als generalist én zeker dus ook als specialist. Zelf willen wij ons volledig toewijden aan deze koers. Zeker met alle samenwerkingen, groei en de komst van Het Scheidingsplatform later dit jaar, focussen wij ons op onze ultieme missie en expertise: optimale scheidingsbegeleiding.

Groei betekent ook keuzes maken

Van daaruit mogen wij mooi nieuws aan jullie aankondigen! Onze zakelijke trainingen en opleidingen zijn vanaf nu ondergebracht onder een nieuw label: Prediation® Business Academy. Alles blijft in feite hetzelfde hier, maar dan onder een ander label. Juist om expertises te splitsen én te kunnen focussen.

Heel concreet. AMV-Opleidingen blijft AMV-Opleidingen

Uitsluitend de arbeidsmediation, de Prediation® opleiding verplaatst zich dus vanuit ons aanbod. Vanuit de basismediation bij AMV, kan iedere professional terecht en vervolgens kiezen voor een specialisatie. Bij AMV voor scheidingsbegeleiding en familie, bij Prediation® Business Academy voor de zakelijke specialisaties.

Ook losse trainingen rondom ondernemerschap blijven wij aanbieden, voor de ondernemende scheidingsprofessionals. AMV is en blijft het opleidingsinstituut zoals je dit kent. Het Scheidingsplatform is een los initiatief. Daarover vertellen we je graag binnenkort meer!

Binnen AMV kiezen wij voor specialisatie en focus op het opleiden van mediators en scheidingsprofessionals

Zo kunnen wij ons strategisch stevig positioneren op deze filosofie en expertise. Omdat het meer dan de moeite waard is, en is gebleken. Iedere mediator, (scheidings)coach en scheidingsprofessional is meer dan van harte welkom.

Scroll naar boven