Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.
AMV Podcast Ambitie Maakt Verschil
Terug naar overzicht

Podcast Ambitie Maakt Verschil

De eerste podcasts van AMV staan online

In de eerste afleveringen nemen we je mee naar het ontstaan van AMV-Opleidingen.

Marjon de Vroomen, ondernemer in hart en nieren en eigenaar van AMV-Opleidingen, vertelt in deze eerste podcast openhartig over hoe zij het roer heeft omgegooid in haar leven.

Ze deelt haar inzichten én haar persoonlijke verhaal over hoe zij gekomen is tot de ondernemer die zij vandaag de dag is.

Ontstaan van de scheidingspraktijk

In de tweede podcast gaat Iris Gündel in gesprek met Erik Baijens en Marjon de Vroomen over het ontstaan van hun scheidingspraktijk.

Deze scheidingspraktijk groeide later uit tot een landelijk werkende scheidingspraktijk. We werkten vanuit de visie “Niet tegen, maar mét elkaar!” om zo mensen beter te informeren, adviseren en te begeleiden tijdens en na een (echt)scheiding om de gevolgschade zoveel mogelijk te beperken.

Erik en Marjon vertellen in deze bijzondere aflevering welke keuzes zij hebben gemaakt én hoe zij het roer weer hebben omgegooid.

Van scheidingspraktijk naar opleidingsinstituut

In de derde aflevering vertellen Erik Baijens en Marjon de Vroomen hoe zij na de verkoop van hun scheidingspraktijk professionals gingen opleiden.

Een podcast vol inspiratie, levens- en ondernemerslessen, over keuzes maken en hoe zij hun gedachtegoed verder hebben uitgerold.

De kern van deze drie podcasts is hoe je keuzes maakt, hoe je het roer omgooit en hoe verder.

De Ambitie Maakt Verschil is een inspiratie podcast over business, ondernemen, bedrijfsgroei én persoonlijk groei.

spotify-600x600 Itunes-600x600 soundcloud-600x600

Scroll naar boven