Bezoek vrijblijvend onze open avond

Tijd voor de volgende stap

Een onderneming is altijd in beweging. Zonder beweging immers geen groei. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier onze opleidingen en trainingen gegeven vanuit Hardinxveld-Giessendam.

Tijd voor een volgende stap
Met onze recente groei, ontwikkeling én het geven van meerdere opleidingen tegelijkertijd is de tijd aangebroken voor een volgende stap.

Op 4 juli hebben wij onze backoffice verhuisd naar een geheel nieuw kantoor. Het correspondentieadres gaat worden: Zuidkil 14, 3356 CS in Papendrecht.

Trainingslocatie
Onze opleidingen en trainingen gaan we geven vanuit het Apollo Hotel in Papendrecht, gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 100.

Sinds wij de deuren van ons opleidingsinstituut hebben geopend, hebben we onze opleidingen en trainingen kunnen verdubbelen. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen van onze cursisten en de kansen die we kregen voor het verder verbeteren en uitbreiden van ons opleidingsaanbod.

Wat past er bij onze onderneming?
De afgelopen tijd hebben wij goed nagedacht over wat op dit moment het beste bij ons opleidingsinstituut past. Flexibiliteit, meerdere trainingszalen, voldoende parkeergelegenheid én uiteraard een overheerlijke lunch staan hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat dit concept de doorslag heeft gegeven. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en je kunt makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Nieuwe tijden
Nieuwe tijden breken aan. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Wij hebben er zin in!

* Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven onveranderd. 

Meer berichten

Visualisatie voor Scheidingsprofessionals

Het begon allemaal met een droom, een gedachte die al lange tijd in mijn hoofd speelde. Ik wilde iets bijzonders creëren, een visualisatie speciaal voor scheidingsprofessionals. Maar waar begin je? Hoe wil je dat het klinkt? Wat wil je precies vertellen en waarom? Deze vragen hielden me bezig, tot op een dag…  De woorden uit

De kracht van Preventieve Mediation

De Kracht van Preventieve Mediation

Preventieve mediation biedt verschillende voordelen voor een relatie, zoals: Verbeterde communicatie:  Door middel van preventieve mediation kunnen mensen hun communicatieve vaardigheden verbeteren en leren hoe ze effectief met elkaar kunnen communiceren. Dit kan leiden tot een betere begrip en een verminderde kans op misverstanden en conflicten. Conflictbeheersing:  Preventieve mediation kan helpen bij het identificeren van

Waarom zou je scheidingscoach worden

Maatwerk binnen scheidingsbegeleiding: waarom het cruciaal is voor een soepel proces

Wanneer mensen besluiten om te gaan scheiden, is dit vaak een emotioneel en stressvol proces. Het is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op alle aspecten van het leven van de betrokkenen, waaronder financiën, huisvesting, kinderen en sociale netwerken. Daarom is het belangrijk om tijdens het scheidingsproces professionele begeleiding te zoeken, en maatwerk is hierbij

Scheidingscoach

Motiverende Gesprekstechnieken

Stel je voor dat je iemand wilt helpen om een belangrijke verandering door te maken, maar je merkt dat de persoon vastzit in zijn of haar manier van denken en gedrag. Hoe krijg je deze persoon in beweging, zonder hem of haar af te stoten? Motiverende Gesprekstechnieken Hier komt de training in motiverende gesprekstechnieken om

Scroll naar boven
Scroll naar top