Tijd voor de volgende stap

Een onderneming is altijd in beweging. Zonder beweging immers geen groei. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier onze opleidingen en trainingen gegeven vanuit Hardinxveld-Giessendam.

Tijd voor een volgende stap
Met onze recente groei, ontwikkeling én het geven van meerdere opleidingen tegelijkertijd is de tijd aangebroken voor een volgende stap.

Op 4 juli hebben wij onze backoffice verhuisd naar een geheel nieuw kantoor. Het correspondentieadres gaat worden: Zuidkil 14, 3356 CS in Papendrecht.

Trainingslocatie
Onze opleidingen en trainingen gaan we geven vanuit het Apollo Hotel in Papendrecht, gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 100.

Sinds wij de deuren van ons opleidingsinstituut hebben geopend, hebben we onze opleidingen en trainingen kunnen verdubbelen. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen van onze cursisten en de kansen die we kregen voor het verder verbeteren en uitbreiden van ons opleidingsaanbod.

Wat past er bij onze onderneming?
De afgelopen tijd hebben wij goed nagedacht over wat op dit moment het beste bij ons opleidingsinstituut past. Flexibiliteit, meerdere trainingszalen, voldoende parkeergelegenheid én uiteraard een overheerlijke lunch staan hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat dit concept de doorslag heeft gegeven. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en je kunt makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Nieuwe tijden
Nieuwe tijden breken aan. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Wij hebben er zin in!

* Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven onveranderd. 

Meer berichten

Waarom zou je scheidingscoach worden

Maatwerk binnen scheidingsbegeleiding: waarom het cruciaal is voor een soepel proces

Wanneer mensen besluiten om te gaan scheiden, is dit vaak een emotioneel en stressvol proces. Het is een ingrijpende gebeurtenis die invloed heeft op alle aspecten van het leven van de betrokkenen, waaronder financiën, huisvesting, kinderen en sociale netwerken. Daarom is het belangrijk om tijdens het scheidingsproces professionele begeleiding te zoeken, en maatwerk is hierbij

Scheidingscoach

Motiverende Gesprekstechnieken

Stel je voor dat je iemand wilt helpen om een belangrijke verandering door te maken, maar je merkt dat de persoon vastzit in zijn of haar manier van denken en gedrag. Hoe krijg je deze persoon in beweging, zonder hem of haar af te stoten? Motiverende Gesprekstechnieken Hier komt de training in motiverende gesprekstechnieken om

Succesvol Ondernemen

Word een Mediator: stappenplan en tips

Overweeg je een carrièreswitch en ben je op zoek naar een opleiding waarbij je mensen kunt helpen bij het oplossen van conflicten? Dan is de opleiding tot mediator wellicht iets voor jou! Hieronder geven we enkele redenen waarom dit een goede keuze zou zijn: Mediation is een groeiend vakgebied Steeds meer bedrijven en organisaties zien

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Carrièreswitch

Overweeg je een carrièreswitch en ben je op zoek naar een opleiding waarbij je mensen kunt helpen bij het oplossen van conflicten? Dan is de opleiding tot mediator wellicht iets voor jou! Hieronder geven we enkele redenen waarom dit een goede keuze zou zijn: Mediation is een groeiend vakgebied Steeds meer bedrijven en organisaties zien

Scroll naar boven
Scroll naar top
AMV Netwerk Event

De Keten Rondom Scheidingsbegeleiding

20 april 2023 -van 13:30 tot 18:00 uur

Deze middag staat volop in het teken van inspiratie, connecties, elkaar verder helpen én het samen smeden van de visie op optimale scheidingsbegeleiding in de huidige maatschappij. 
Met interessante sprekers én een uniek netwerk