Bezoek vrijblijvend onze open avond

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijd voor de volgende stap

Een onderneming is altijd in beweging. Zonder beweging immers geen groei. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier onze opleidingen en trainingen gegeven vanuit Hardinxveld-Giessendam.

Tijd voor een volgende stap
Met onze recente groei, ontwikkeling én het geven van meerdere opleidingen tegelijkertijd is de tijd aangebroken voor een volgende stap.

Op 4 juli hebben wij onze backoffice verhuisd naar een geheel nieuw kantoor. Het correspondentieadres gaat worden: Zuidkil 14, 3356 CS in Papendrecht.

Trainingslocatie
Onze opleidingen en trainingen gaan we geven vanuit het Apollo Hotel in Papendrecht, gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 100.

Sinds wij de deuren van ons opleidingsinstituut hebben geopend, hebben we onze opleidingen en trainingen kunnen verdubbelen. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen van onze cursisten en de kansen die we kregen voor het verder verbeteren en uitbreiden van ons opleidingsaanbod.

Wat past er bij onze onderneming?
De afgelopen tijd hebben wij goed nagedacht over wat op dit moment het beste bij ons opleidingsinstituut past. Flexibiliteit, meerdere trainingszalen, voldoende parkeergelegenheid én uiteraard een overheerlijke lunch staan hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat dit concept de doorslag heeft gegeven. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en je kunt makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Nieuwe tijden
Nieuwe tijden breken aan. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Wij hebben er zin in!

* Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven onveranderd. 

Meer berichten

Waarom maatwerk essentieel is bij een (echt)scheiding

Maatwerk: onmisbaar bij (echt)scheidingen Maatwerk is cruciaal bij (echt)scheidingen. Iedere situatie is uniek. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat oplossingen passen bij ieders specifieke situatie. Maatwerk houdt rekening met de unieke dynamiek van elke relatie, zodat de (echt)scheiding zo soepel mogelijk verloopt. Geen twee scheidingen zijn hetzelfde Mensen en relaties verschillen. Wat in de ene

Wat is een Register Scheidingsdeskundige?

Maatwerk bij een (echt)scheiding: waarom een Register Scheidingsdeskundige onmisbaar is Een (echt)scheiding is vaak een emotionele en uitdagende periode. De juiste hulp, advies en begeleiding zijn cruciaal. Een Register Scheidingsdeskundige biedt professionele ondersteuning tijdens deze moeilijke tijd. Maar wat doet een Register Scheidingsdeskundige precies? En waarom is hun hulp zo waardevol? Wat is een Register

Christelijke begeleiding bij echtscheiding

Nieuwe Opleiding Register Scheidingsdeskundige

Gespecialiseerde aanpak in scheidingsbegeleiding: Waarom het essentieel Is De complexiteit van scheidingsprocessen vereist een veelzijdige benadering. Professionals die zich enkel focussen op één aspect, zoals mediation, coaching, of reguliere scheidingsbegeleiding, lopen het risico belangrijke elementen van het scheidingsproces te missen. Dit kan leiden tot een minder geïntegreerde ondersteuning voor mensen. De rol van scheidingsdeskundigeIn contrast,

Waarom maatwerk essentieel is in scheidingsbegeleiding

Elke scheiding is uniek. Hoewel de kern van een scheiding meestal vergelijkbaar is – het beëindigen van een huwelijk – zijn de omstandigheden, emoties en behoeften van elke betrokken partij anders. Dit betekent dat een standaard aanpak vaak niet voldoende is om aan de diverse en specifieke behoeften van de individuen in een scheidingsproces te

Scroll naar boven