Tijd voor de volgende stap

Een onderneming is altijd in beweging. Zonder beweging immers geen groei. Afgelopen jaar hebben wij met veel plezier onze opleidingen en trainingen gegeven vanuit Hardinxveld-Giessendam.

Tijd voor een volgende stap
Met onze recente groei, ontwikkeling én het geven van meerdere opleidingen tegelijkertijd is de tijd aangebroken voor een volgende stap.

Op 4 juli hebben wij onze backoffice verhuisd naar een geheel nieuw kantoor. Het correspondentieadres gaat worden: Zuidkil 14, 3356 CS in Papendrecht.

Trainingslocatie
Onze opleidingen en trainingen gaan we geven vanuit het Apollo Hotel in Papendrecht, gelegen aan de Burgemeester Keijzerweg 100.

Sinds wij de deuren van ons opleidingsinstituut hebben geopend, hebben we onze opleidingen en trainingen kunnen verdubbelen. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen van onze cursisten en de kansen die we kregen voor het verder verbeteren en uitbreiden van ons opleidingsaanbod.

Wat past er bij onze onderneming?
De afgelopen tijd hebben wij goed nagedacht over wat op dit moment het beste bij ons opleidingsinstituut past. Flexibiliteit, meerdere trainingszalen, voldoende parkeergelegenheid én uiteraard een overheerlijke lunch staan hoog bij ons in het vaandel. Vandaar dat dit concept de doorslag heeft gegeven. De trainingslocatie is zeer goed bereikbaar en je kunt makkelijk en gratis voor de deur parkeren.

Nieuwe tijden
Nieuwe tijden breken aan. Al met al een verhuizing met grote voordelen. Wij hebben er zin in!

* Ons telefoonnummer en e-mailadressen blijven onveranderd. 

Meer berichten

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

Binnen ons opleidingsinstituut zijn we op zoek naar een proactieve student die handig is met Word Press en affiniteit heeft met online marketing. AMV is een kleinschalig, gedreven en persoonlijk opleidingsinstituut op het gebied van Mediation, Ondernemerschap en Communicatie. AMV zit in Papendrecht en is opgericht door Marjon de Vroomen en Erik Baijens. Zij zijn

mediator-worden-opleiding

de-basisopleiding-mediation-let-op-de-accreditaties

De keuze voor een goede mediation opleiding maken? En zie je door de bomen het bos niet meer? Dat horen we vaker, vandaar dat we een paar handige tips delen om dit gemakkelijker te maken. Goede opleidingen, in het algemeen, kenmerken zich door accreditaties door de officiële instanties binnen het vakgebied. Let daarom goed op

Vacature Student Bijbaan Website en Online Marketing

STAP-Budget

Stel, je wilt je kennis opkrikken of ontdekken wat je in je mars hebt. Misschien zit je op kantoor maar werk je diep in je hart liever met mensen, bijvoorbeeld als coach? Wellicht wil je je omscholen naar werk waarin je mensen gaat begeleiden tijdens of na hun scheiding, als scheidingscoach, scheidingsadviseur of De Kinderen Scheiden Mee Coach bijvoorbeeld.

website AMV Opleidingen

Onze koers en expertise

Afgelopen maanden zijn we met ons team hard bezig geweest met onze nieuwe website. De website weerspiegelt beter onze strategische focus, ons aanbod en de mogelijkheden van ons totaalconcept. Strategische keuzes maken En als je naar onze laatste podcast hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat

Scroll naar top