AMV-Opleidingen

Archieven: Podcast

Podcast

#34 – Ambitie is (moeilijke) keuzes maken

Een bijzondere aflevering. Ik ga in gesprek met Matthijs Quaars. Matthijs is de editor van de AMV-podcasts. Hoe leuk is het om hem in de podcast te interviewen. We hebben het over hoe hij tot de dag van vandaag is gekomen. Welke stappen hij heeft gezet. Welke keuzes hij heeft gemaakt. Wat hij heeft moeten loslaten om te komen waar hij nu staat.

#32 – Waar trek jij de handrem aan

In deze podcast gaan we het hebben over; leef jij met de handrem erop of leef jij voluit. Benut jij jouw eigen potentieel? Hoe zou jij leven als jij jouw handrem eraf haalt?

#31 – Zendmasten en Prullenbakken

In deze podcast hebben we het over sales. Stop met verkopen, stem af op je klant. Wees meer geïnteresseerd en minder interessant. We gaan het hebben over zendmasten en prullenbakken en wat dit met elkaar te maken heeft.

#30 – Kiezen om te Groeien

Als je naar podcast aflevering 29 hebt geluisterd, weet je dat het voor ons een jaar van grootse veranderingen en groei gaat zijn. Wij hebben vele strategische keuzes gemaakt, knopen doorgehakt en koers bepaald.

#29 – Hét Transitiejaar

We blikken terug en kijken vooruit. Wat heeft het jaar 2021 ons gebracht en waar gaan we het komende jaar naar toe? Een begin van een nieuw jaar voelt voor mij altijd als een nieuw schrift. Vol met blanco bladzijdes. Jij mag het helemaal invullen, zoals jij dit wilt. En natuurlijk gaat het ook weer met de nodige tegenslagen maar een stip op de horizon hebben is een must voor iedere ondernemer.

#28 – Kies En Ga Ervoor

Karen Verhoef, moeder, echtgenoot, scheidingsspecialist, ondernemer en trainer binnen AMV-Opleidingen. Natuurlijk wil ik met haar in gesprek over hoe zij gekomen is tot de dag van vandaag. We hebben al een paar jaar een fijne samenwerking en dan ineens hoor je meer van haar prachtige maar vooral inspirerende verhaal. Karen vertelt over de keuzes die zij in haar leven heeft gemaakt. Hoe zij in het bedrijf van haar ouders is gaan werken na de middelbare school. Een logische stap die zij vanuit huis meekreeg.

#27 – Echt kiezen verandert en verrijkt je leven!

Ineens ontmoet je iemand tijdens de opleiding scheidingsspecialist die je raakt. Iemand met een verhaal waarin je gewoon voelt dat hier een enorme weg in is afgelegd. Iemand die zo goed kan vertellen wat hij heeft gedaan op de momenten dat hij zich ongelukkig voelde. Welke keuzes heeft hij moeten maken. Welke hindernissen heeft hij moeten overwinnen.

#26 – De invloed van geloofsovertuiging binnen echtscheiding

Dat scheiden pijn doet is bij iedereen bekend die hier mee te maken heeft gehad. Zeker als er kinderen bij betrokken zijn. Talloze huwelijken staan onder grote spanning. Jaarlijks eindigt zo’n 34 procent van alle huwelijken in een echtscheiding. Christelijke huwelijken zijn hierop geen uitzondering.

Scroll naar top